test

DPS Glavnog grada: Smišljena podmetačina, krivična prijava podnijeta i prije objave snimka

Standard

15/08/2020

07:23

Odbor DPS Glavnog grada sa indignacijom odbacuje konstruisane optužbe da se bilo ko iz naše partije bavi otkupom ličnih dokumenata. Jedina istina jeste da postoji organizovano djelovanje opozicionih struktura koje pokušavaju kompromitovati izvjesnu pobjedu DPS-a na predstojećim izborim, saopšteno je iz podgoričkog DPS-a.



“Tako je više naših članova danas dobilo pozive slične sadržine i budući da smo ih sve obavijestili da se mogu naći na meti provokatora naš član Slavko Dubljević je u namjeri da pomogne državnim organima dogovorio sastanak sa provokatorom koji ga je pozvao. Dubljević je zbog toga Centru bezbjednosti Podgorica podnio krivičnu prijavu protiv NN lica koju ovom prilikom dostavljamo i koja najbolje otkriva ko u ovom slučaju govori istinu a ko se služi lažima i podmetačinama”, ističu u DPS-u Glavnog grada.

Oni tvrde da suu posjedu informacije da su aktivisti Demokratskog fronta ovih dana kupili ogroman broj uređaja za audio i video snimanje (hemijske, satove, upaljače, privjeske, naočare) kojima žele u narednim danima pokušati da kompromituju našu izvjesnu pobjedu.

“Da su strani špijuni i plaćenici to smo odavno znali ali da su spremni da podmeću braći, familiji i komšijama to je novost za crnogorsko društvo. Moralno dno je ipak najvisočiji domet ove koalicije i sa tog dna mogu samo da posmatraju izvjesne političke pobjednike – Demokratsku partiju socijalista”, zaključuju u DPS-u Glavnog grada.

Izvor (naslovna fotografija):

Odbor GG Podgorica

Ostavite komentar

Komentari (0)