DPS: Ironija je kad kandidat Mandića i Medojevića sebe vidi kao pomiritelja

Kako ironično zvuči da Mladen Bojanić, kandidat Andrije Mandića i Nebojše Medojevića, istog onog koji je samo prije nekoliko dana građane dijelio po vjeri i naciji na pravoslavne i one koji to nisu, sad sebe iz Nikšića vidi u ulozi pomiritelja, ocijenio je poslanik DPS Mihailo Anđušić.

Šta je to pomiriteljsko u Mandićevoj, Medojevićevoj, Kneževićevoj politici čiji je istureni igrač Bojanić? Kako su to njegovi patroni htjeli da mire po Crnoj Gori 2016. kada je u predvečerje izbora planirano krvoproliće koje bi jednom zauvijek unesrećilo Crnu Goru i podijelilo je za svagda? Šta je pomiriteljsko u politici koja negira odluku većinske Crne Gore o nezavisnosti i suverenitetu, i nikad ne odustaje od misije da takvu odluku dezavuiše“, kazao je Anđušić.

Prema njegovim riječima Crna Gora je uspjela da osujeti svaki pokušaj koji bi trajno bio poguban za našu državu.

Šta je pomiriteljsko u kolonama koje su jurišale na Tuzi, raznim sedmim bataljonima koje su predvodili Bojanićevi politički zaštitnici i maltretirali ljude samo zato što su građani druge nacionalnosti? Da li se Bojanić ikad ogradio od politike svojih prijatelja i mentora? Crna Gora je slobodna država, ljudi različitih vjera i nacionalnosti samo zato što je naša partija predvođena njenim liderom, Milom Đukanovićem, uspjela u posljednjih dvadeset godina da osujeti i zaustavi svaki pokušaj raznih Bojanića, Mandića, Medojevića, Bulatovića da sprovedu svoje namjere koje bi bile trajno pogubne za Crnu Goru, njene građane i njihovu budućnost“, zaključio je Anđušić.

 

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Milatović: Najbolji mogući odnosi sa Srbijom u interesu svih

Ističe da mu znači podrška svih učesnika na izborima pred drugi krug predsjedničke trke, uz napomenu da...

(VIDEO) Jevrejski ekstremisti upali u Grčku pravoslavnu crkvu u...

Bilal Abu Nab, prodavač koji radi u blizini crkve, rekao je za AFP da su napad počinila...

Zenka: Veliki broj naših glasača nije izašao u prvom...

“Nismo očekivali ovoliko glasova, ipak je ostvarena značajna brojka.Očekivali smo da dobijemo dovoljno glasova da naš kandidat...

Crnogorski penzioneri uputili skoro 90.000 eura pomoći Turskoj i...

Fond PIO je nakon što su dostavljeni potpisane odluke svih mjesnih i opštinskih udruženja penzionera donio odluku...

Damjanović: Uvođenje jedinstvenog šaltera pojednostaviće usluge u prekograničnoj trgovini

Kako je saopšteno iz Ministarstva finansija, Mapa puta je pripremni dokument koji sadrži set izvještaja o sprovedenim...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare