DPS: Kneževića ne interesuje samostalna Zeta, već fotelje i mogućnost kandidovanja za gradonačelnika Podgorice

Ne interesuje Milana Kneževića Zeta, već samo mogućnost kandidovanja za gradonačelnika Podgorice, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Zeta.

“Imali smo prilike da vidimo ko, po sopstvenom priznanju, zapošljava po prijateljskim linijama, u firmu svog brata, i ko se, opet po sopstvenom priznanju diči i traži zahvalnost jer je pomogao u liječenje nečijeg djeteta (naveo u prepisci sa portparolkom SNP Slađanom Kaluđerović). Takođe, kad već to Milan Knežević pominje, Migo Stijepović je poznat kao neko ko je čitavog svog radnog vijeka pomagao Zećanima i svim građanima bez potrebe da to nekome spočitava, sasvim je sigurno da to mišljenje dijele svi Zećani”, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Zeta.

Međutim, dodaju, ne interesuje njega Zeta, već samo mogućnost kandidovanja za gradonačelnika Podgorice.

“Pohlepa za foteljom je vid pomutila. Toliko da neće više samostalnu Zetu, jer je kako reče, bez glave, ruku i nogu. A zatim je dodao, da su Dajbabe i glava i ruke i noge Zete. Ustvari, za Kneževića su glava i ruke i noge Zete zapravo samo njegova kandidatura za gradonačelnika i ništa drugo”, naveli su u saopštenju.

U svakodnevnim njegovim nastupima, jedno je, ocjenjuju iz zetskog DPS-a, jasno – “najmanje ga zanima ekonomski i socijalni aspekt razvoja Zete”.

“Sam je, u izjavi 18. maja rekao da su ove izmjene predložene kako bi se on omogućio da se kandiduje za gradonačelnika…”, dodaju oni.

Prema njihovim riječima, uporno, sve ovo vrijeme, na sva pitanja i prozivke, zaobilazi, kako kažu, odgovor oko konflikta sa mitropolitom Amfilohijem, i to ne samo na prozivke DPS.

Vjerovatno, dodaju iz DPS-a, jer zna kako na to gledaju Zećani.

“Važno je napomenuti, pošto on to stalno potencira u svim svojim reagovanjima što stoji i u saopštenjima iza DPS Zeta, ne personalno, zato što iza DPS Zeta ima ko i sta da stoji, DPS-u Zeta su Zećani davali povjerenje posljednjih 15 godina, i vjeruju nam jer smo uradili sve ovo što danas vidimo u Zeti. Zato nama najviše i priliči da poručimo i povučemo paralelu kada je u pitanju gospodin Knežević i njegova priča o nečijem podaništvu, jer šta onda reći i njega i njegovo podanistvo prema drugoj državi”, ističu u saopštenju.

Iz DPS Zeta poručuju da je javnost vidjela “kako funkcioniše partijska baza DF-a u Zeti”.

“I na kraju, vidjela je čitava crngorska javnost, uz onoliki pritisak i populizam, kako funkcioniše partijska baza DF-a u Zeti, gdje uz toliko urgencija i pozive ne mogu da izvedu stotinjak ljudi, jer su građani prozreli namjeru partijske organizacije skupova”, zaključuju u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Britanci “spustili” Dodika: Samo država BiH ima nadležnost donositi...

Britanska ambasada u BiH se oglasila kratkim saopštenjem na svom zvaničnom Facebook nalogu. "Sve...

Udes na Zlatici, oboreni motociklista i suvozač

Kako nam je rečeno, do udesa je došlo u blizini hipermarketa Laković na Zlatici.

Milatović: Vjerujem u pobjedu, imam dvotrećinsku prednost

Siguran je i u pobjedu u drugom krugu. “Jesam siguran, vjerujem u zajedničku pobjedu...

Radman: Zaboravio je Adžić da njegovog šefa pripadnici jednog...

“Zaboravio je Adžić da njegovog šefa pripadnici jednog kriminalnog klana zovu „brat Abaz“. Zaboravio je da su...

Milatović u Danilovgradu: Zapečatimo pobjedu 2. aprila

“Bilo je teško, bilo je trnja u prvom krugu, ali što nas ne slomi, samo nas ojača....

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare