DPS: Nakon kume, Jokić zaposlio sina direktora Demokrata

Vujović

DPS je optužila predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića da “nastavlja sa praksom partijskih zapošljavanja”. Povod je, kažu u DPS-u, to što je Jokić za administratora grada zaposlio Podgoričanina Veljka Vujovića koji je sin direktora Demokrata, Vladimira Vujovića.

“Nakon što je svojoj kumi Mariji Bernard našao uhljebljenje u Centru za kulturu, sad je zaposlio i sina direktora svoje partije i to ni manje ni više, nego na mjesto glavnog administratora Opštine Kotor?! Ne vidimo čime je Podgoričanin Veljko Vujović zaslužio da obavlja ovu funkciju sem što je sin uticajnog oca”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Zato za Demokrate imaju nekoliko pitanja.

“Da li je ovaj Podgoričanin zaista tako sposoban i kvalifikovan pa ste ga prvo postavili na mjesto šefa kancelarije za borbu protiv korupcije u Budvi a zatim ga odatle doveli za glavnog administratora u Kotor ili mu je glavna prednost što je sin starog SNP-ovca a sadašnjeg direktora Bečićevih Demokrata? Ako ste morali po partijskom zadatku da ga negdje udomite, što nije ostao na funkciji u Budvi? Da li zato što je ova nova u Kotoru bolje plaćena ili iz nekog drugog razloga?”, pita DPS.

“Partija za udomljavanje rođaka i kumova, ovim činom je još jednom pokazala da jedno priča a drugo radi, tvrdi da se bori protiv partijskog zapošljavanja a svakim danom uhljebi po nekog svog, zato ih građani sa pravom zovu – Bečićevi demagozi”, zaključuje se u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

U izraelskim napadima za pet dana ubijeno 145 Palestinaca,...

Prema podacima Palestinskog društva Crvenog polumjeseca, 17 povrijeđenih ljudi ustrijeljeno je bojevom municijom, a osam gumenim mecima....

CNP: Komemoracija povodom smrti Zefa Bata Dedivanovića u utorak

Dedivanović je rođen 1939. godine u Zatrjepču kod Podgorice. Osnovnu školu završio je u Zmajevu (Vojvodina), a...

Ministarstvo zdravlja: Dato preko 140 hiljada doza vakcina

Tokom 15. maja dato je 2.889 doza, od kojih je 2.668 prvih i 211 drugih doza.

UP: Identifkovane osobe koje su uništavale sadnice u parku

"Uvidom u video snimak i preduzetim aktivnostima na terenu policija je došla do sumnje da su osobe...

DPS: Krivokapić da prestane da se ponaša u maniru...

U suprotnom, kako navode pozivaju ga da već jednom prestane da iznosi neistine, što već dugo radi...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare