DPS Nikšić: “Bitka za Nikšić” se finansirala i novcem javnih preduzeća iz Srbije?!

Kako vrijeme odmiče, sve je više potvrda na koji je način vođena takozvana ''bitka za Nikšić'' iz Srbije. Uz sveprisutne visoke funkcionere Srpske napredne stranke u našem gradu tokom kampanje, logistiku aktivista iz Niša, danas smo saznali da su izgleda i javna preduzeća bila uključena u finansiranje, odnosno da je jedno preduzeće iz Vranja uplaćivalo novac na račun koalicije ''Za budućnost Nikšića'', kazali su iz nikšićkog DPS-a.

”Za crnogorsku javnost u tome nema ničega čudnog, jer je sve navedeno još od prvih dana kampanje bila javna tajna. Ipak, pitanje koje se nameće i uoči izbora u Herceg Novom jeste – kakva je to opsesija crnogorskim lokalnim izborima, koja je uznapredovala do te mjere da se novac građana Srbije preusmjerava u partijske aktivnosti u drugoj državi? Kakva bi, uostalom, reakcija bila da je novac poreskih obveznika iz Bara, Kolašina ili Danilovgrada preusmjeravan na kampanju nekog političkog subjekta uoči lokalnih izbora u Subotici, Kraljevu ili Zaječaru?”, navode iz DPS.

Kako ističu, još je svježa izjava Vučićevog zvaničnika kako je neko u Crnoj Gori opsjednut, valjda, predsjednikom Srbije ili njegovom strankom.

”Vjerujemo da o tome ko je čime opsjednut, ipak, bolje od svega govori činjenica da je Srpska napredna stranka upregnula i ljudstvo i logistiku i finansije kako bi direktno uticala na to ko će da se bavi infrastrukturnim i komunalnim problemima u crnogorskim opštinama. Vjerujemo da je podrška Vučićeve svite stizala i od drugih javnih preduzeća, jer SNS očigledno nema pametnija posla od lokalnih izbora u Crnoj Gori. Međutim, sigurni smo da su te investicije u stvaranje “srpskog sveta” osuđene na propast”, zaključuje se u saopštenju DPS Nikšić.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Damjanović: Kovačević šibicarskim trikom pokušao da prevari upravu Nikšićkog...

Prema njegovim riječima ono što je važno napomenuti radi crnogorske javnosti jeste da je Kovačević vidno uznemiren...

Bošnjak: Krivokapiću, postali ste glavni problem Crne Gore

Pismo prenosimo integralno: “Gospodine Krivokapiću, Neću Vam dozvoliti da na jedan...

Za dan 16 saobraćajnih nezgoda, petoro povrijeđenih

Iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije kazali su da se u Podgorici dogodilo osam nezgoda, Nikšiću tri, Kotoru...

Bošković: Vjera i SPC nikako ne idu ruku pod...

"Vjera i SPC nikako ne idu ruku pod ruku(makar ovaj dio “vjernika” u Crnoj Gori)"napisao je Bošković.

Crnogorska kulturna mreža: Projekcijom filma Malagurskog osramoćen Saborni hram...

Prema njihovim riječima neshvatljivo je da film koji ima političku sadržinu koja je bazirana na lažima, bude...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare