DPS: Sandra Obradović na čelu Alijanse žena DPS Berane, važno da se ženama povjere rukovodeće pozicije

Na održanoj sjednici Opštinskog odbora Alijanse žena DPS Berana, jednoglasno je za predsjednicu izabrana Sandra Obradović. Njen izbor dolazi nakon šestomjesečnog doprinosa Milijane Vučeljić Golubović radu ove organizacije, saopšteno je iz Opštinski odbor Alijanse žena DPS Berane.

U svom obraćanju prisutnima, novoizabrana predsjednica Sandra Obradović zahvalila se na povjerenju i iskazala čast i zadovoljstvo da je dio državotvorne partije koja pokazuje da cijeni doprinos žena te aktivno radi na njihovom društveno-političkom osnaživanju.

Prisutnima se na sjednici obratila i Lidija Kljajić, predsjednica Opštinskog odbora DPS Berana i koordinatorka ispred Predsjedništva AŽ DPS Crne Gore koja je podvukla značaj povjerenja ženama na ključnim pozicijama, naročito na lokalnom nivou, a u čemu je Demokratska partija socijalista svojevrsni primjer.

“Naše žene su hrabre i odlučne da u svakom momentu odbrane civilizacijske vrijednosti koje crnogorsko društvo čine evropskim, multinacionalnim, antifašističkim i sekularnim”, dodala je ona.

Sandra Obradović je rođena 1967. godine. Završila je Filozofski fakultet u Nikšiću i zaposlena je u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Beranama, kao profesorica razredne nastave. Učesnica je brojnih seminara iz oblasti prosvjete i obrazovanja. Udata je i majka je dvoje djece.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

SNIMAK RAZOBLIČIO KNEŽEVIĆEVU LAŽ, Martinović: Zastrašujuće je što bi...

Ivan Gardašević pritvoren je u srijedu popodne, po nalogu osnovnog državnog tužioca u Podgorici Harisa Šabotića, nakon...

Abazović: Niko u Crnoj Gori ne treba da nosi...

Abazović je istakao da, po njegovom sudu, niko u Crnoj Gori ne treba da nosi oružje, naglašavajući...

Đurović domaćin večere za članove Stalnog odbora Parlamentarne skupštine...

“Ovaj događaj predstavlja prvu parlamentarnu aktivnost u okviru predsjedavanja Crne Gore ovom regionalnom inicijativom, te su na...

Uprava za igre na sreću postaje samostalni organ

Iz Vlade su ocijenili da će to dovesti do unapređenja rada i rezultata institucijalnog okvira u toj...

Kosovska policija ušla u sjeverni dio Mitrovice

Cilj dolaska ovih jedinica je isključivo „zaštita etnički mješovitih djelova grada, a nakon više pritužbi Albanaca sa...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare