DPS Tuzi: Đeljošaj doživio političku amneziju, ali ne i naši sugrađani

U svom jučerašnjem obraćanju javnosti prvi čovjek Opštine Tuzi Nik Đeljošaj je saopštio da 'kako napokon imamo Vladu koja cijeni konkretan rad Opštine Tuzi', što nas sasvim sigurno navodi na to da je doživio političku amneziju, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Tuzi.

Kako vjeruju, očigledno da Đeljošaj nije smio da kaže ono što i sam zna pa je prećutao ili je jednostavno zaboravio.

“Međutim, ako on jeste, građani Tuzi nijesu. 

Nijesu zaboravili pomoć, Vlade Crne Gore na čelu sa Duškom Markovićem od preko 1.5 miliona eura, upućenu Opštini Tuzi za realizaciju kapitalnih projekata.

Nijesu zaboravili ni rekonstrukciju putnog pravca Dinoša – Cijevna Zatrijebačka u vrijednosti od 9 miliona eura.

Nijesu zaboravili završetak I faze bulevara Podgorica – Tuzi u vrijednosti od 2.2 miliona eura.

Nijesu zaboravili milionske investicije u vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, nijesu zaboravili ni stotine hiljada uloženih u javnu rasvjetu, i još mnogo toga!”, navode u saopštenju.

Pored svega navedenog Đeljošaja podsjećaju iz ove partije da lokalna vlast u Tuzima, čiji je predvodnik, nije uspjela da realizuje do kraja izgradnju kružnog toka kod katoličke crkve, da realizacije lll faze bulevara Podgorica – Tuzi nema ni na vidiku, da je sportska dvorana ostala samo “mrtvo slovo na papiru”, te da izgradnja osnovne škole na Karabuškom polju nije ni započeta.

“Istina, postojala je rekonstrukcija nekoliko putnih pravaca, što mi pozdravljamo u potpunosti, i ako su nas isti ti ljudi koji sada vrše vlast često kritikovali da se previše sredstava troši na asfaltiranje, što sada dokazuje da smo tada mi bili u pravu. 

Sve pobrojane činjenice govore da nijedna zastava na njihovim partijskim skupovima neće sakriti nepočinstva sadašnje vlasti. 

Nepotizam kao sinonim aktuelne većine u lokalnom parlamentu na kraju može poslužiti samo u odabiru dobrih advokata, koji će im biti potrebni, jer će neko za ova štetočinstva morati da odgovara!”, zaključeno je iz DPS Tuzi.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Abazović: Niko u Crnoj Gori ne treba da nosi...

Abazović je istakao da, po njegovom sudu, niko u Crnoj Gori ne treba da nosi oružje, naglašavajući...

Đurović domaćin večere za članove Stalnog odbora Parlamentarne skupštine...

“Ovaj događaj predstavlja prvu parlamentarnu aktivnost u okviru predsjedavanja Crne Gore ovom regionalnom inicijativom, te su na...

Uprava za igre na sreću postaje samostalni organ

Iz Vlade su ocijenili da će to dovesti do unapređenja rada i rezultata institucijalnog okvira u toj...

Kosovska policija ušla u sjeverni dio Mitrovice

Cilj dolaska ovih jedinica je isključivo „zaštita etnički mješovitih djelova grada, a nakon više pritužbi Albanaca sa...

Plantažama milion i po iz tekuće budžetske rezerve

U Informaciji se navodi da je nevrijeme koje je 23. juna 2022. pogodilo Glavni grad i opštinu...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare