DPS: Umjesto rješavanja gorućih problema Vlada se bavi pripremama za izbore

Najavom da će se u narednom periodu posvetiti problemima u vezi sa sticanjem državljanstva, Vlada se bavi pripremama za skore privremene parlamentarne izbore, umjesto da se fokusira na suštinske i goruće probleme, na alarmantnu zdravstvenu krizu, na činjenicu da nemamo budžet, na upozorenja koja stižu iz Evrope zbog niza nezakonitih poteza koje Krivokapićeva vlast povlači, saopšteno je iz DPS-a.

“Vrhunac nesposobnosti i bjekstva od svojih nadležnosti, je populistički poziv koji su uputili javnosti za pomoć oko pripreme Godišnjeg programa rada Vlade za tekuću godinu?! Zaključujemo da će im građani asistirati oko donošenja Budžeta, sanacije užasne i kataklizmične epidemiološke situacije, rješavanja brojnih drugih problema koje je nesposobnost i nekompetentnost ove Vlade prouzrokovala, dok će se Krivokapićev kabinet posvetiti realizaciji i podjeli državljanstava politički, vjerski i nacionalno podobnim građanima, svojim potencijalnim glasačima”, navode u saopštenju.

Sa druge strane, kako dodaju, u cilju vraćanja zasluga onima koji su ih doveli na vlast i omogućili da budu tu gdje jesu, radiće i na izradi plana koji podrazumijeva uvođenje vjeronauka u školama, pošto većeg prioriteta očigledno nema za Krivokapića i njegove apostole?!

“Svjesni smo prolaznog i privremenog trajanja ove najgore Vlade u istoriji Crne Gore, ali ozbiljno zabrinjavaju teške i ozbiljne posljedice koje će ostati iza ovako neodgovornog i nekompetentnog upravljanja državom. To nije politički stav, već osjećaj sve većeg broja građana koji se osjećaju kao zatočenici podijeljene, posvađane, nacionalističke poslaničke većine i apsolutno nesposobne Vlade”, zaključuju u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Savjet CBCG usvojio šesti paket mjera podrške privredi i...

Ovim su stvorene pravne pretpostavke za implementaciju šestog paketa mjera koje su prvenstveno usmjerene ka mikro, malim...

Blažević: Meni je vrijeme da odem, a ne njemu

- Ne mogu da ustanem iz kreveta od šoka. Ne znam što bih rekao. Čuo sam se...

Šnicle u sosu od senfa

Sastojci: 1/2 šolje pilećeg bujona2 kašike koncentrata soka od jabuke4 ½ kašike senfa sa...

U posljednjem trenutku je izbjegnuto širenje podmetnutog požara na...

Zahvaljujući efikasnoj reakciji pripadnika Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada, u posljednjem trenutku je izbjegnuto širenje požara...

Za mjesec od korone umrlo 210 osoba

U februaru je urađeno 52.847 testova na koronavirus, što je za 8,71 odsto više u odnosu na...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare