Ibrahimović čestitao Fejziću: Islamska zajednica faktor stabilnosti i prosperita u Crnoj Gori

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović, uputio je čestitku Rifatu ef. Fejziću povodom reizbora za reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori.

„Poštovani reise, čestitam vam reizbor za reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori, uvjeren da je to najbolja potvrda Vaše posvećenosti afirmaciji pravih vrijednosti islama i značaja Islamske zajednice u Crnoj Gori. Danas je Islamska zajednica faktor stabilnosti i prosperita u Crnoj Gori, važan činilac u društvenom životu naše države, institucija koja okuplja i koja simbolizuje jedinstvo među vjernicima. Velike zasluge za to pripadaju Vama i načinu na koji ste vodili zajednicu u prethodnom periodu”, istakao je Ibrahimović.

Prema njegovim riječima, infrastruktura Islamske zajednice značajno je unaprijeđena, a proširena je i njena vjerska, obrazovna i odgojna djelatnost u svim dijelovima Crne Gore.

“Uvjeren sam da ćete i u novom mandatu nastaviti da Islamsku zajednicu činite još snažnijom i jedinstvenijom, na dobrobit svih pripadnika islamske vjere i svih građana Crne Gore“, navodi se u čestitki Ibrahimovića.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

PKCG: Sa ambasadorom Japana o jačanju ekonomske saradnje

U razgovorima su, kako je saopšteno, učestvovali predstavnici Japanske agencije za međunarodnu saradnju JICA, potencijalnih investitora koji...

Sergej Lavrov u Beogradu 7. juna

Prema pisanju tog portala, on će se u Beogradu sresti sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Državljanin Belgije stradao na Komovima

Državljanin Belgije stradao je tokom planinarenja na Komovima, potvrđeno je portalu RTCG iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije.

Književno veče “Andrić-Crnjanski: Sudbine i komentari” u Herceg Novom

Književno veče "Andrić-Crnjanski: Sudbine i komentari" biće održano večeras od 20 sati u Kući nobelovca Iva Andrića...

Da li je Vulin, koga je odavno trebalo proglasiti...

Informaciju da će Vulin boraviti u crnogorskoj prijestonici turizma osvanula je još juče na Twitter nalozima crnogorskih...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare