Janković: Nova putna infrastruktura još bolje će povezati Bar i Ulcinj

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i predsjednik Opštine Ulcinj Aleksandar Dabović obišli su radove na putu ka ulcinjskom selu Klezna, saopštio je odbornik DPS u SO Bar Božidar Janković.

Dvije opštine, kako je naveo, zajednički realizuju ovaj projekat koji će biti još jedna tačka spajanja Bara i Ulcinja.

“Investicija vrijedna gotovo 20.000 eura rezultiraće uređenjem i asfaltiranjem putnog pravca od barskog sela Elezovići prema ulcinjskom selu Klezna, čime će se bolje povezati ova dva kraja, mještanima omogućiti lakša prohodnost i poslovanje, a svim građanima još jedan uređen pravac ka susjednoj opštini”, poručio je on.

Prema njuegovim riječima, poseban značaj ovog projekta jeste što će on poljoprivrednim proizvođačima ovog kraja omogućiti lakši, efikasniji i povoljniji plasman njihovih proizvoda na tržište ali i olakšati ulaganja u ovaj plodni kraj.

Lokalna uprava nastaviće ovakve investicije, dodaje Janković,  naročito u oblasti saobraćajne i vodovodne infrastrukture koje su prioritetne za ubrzan dalji razvoj potencijala ovih krajeva.

“Ovo je još jedan efekat permanentnih reformi u DPS i podmlađivanja partije, koji je omogućio da mladi ljudi iz naše stranke koji su delegirani od strane građana, poput predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića i predsjednika Opštine Ulcinj Aleksandra Dabovića, odgovorno brinu o svojim sugrađanima i prepoznaju njihove probleme čak i u najdaljim tačkama u svojim opštinama. Time i pokazuju da im je svaki građanin bitan i na prvom mjestu”, istakao je Janković.

Pa poručio sljedeće:

“Vjerujem da će ova dva mlada, vrlo uspješna i ambiciozna predsjednika svojom posvećenošću i odgovornošću postati primjer kako se upravlja opštinom sa senzibilitetom za probleme sa kojima se njihovi sugrađani susrijeću i željom da ih rješavaju”, zaključio je Janković.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Poslije sto godina: Crnogorska zastava na crkvi na Bijeloj...

“Ovime su se Bandići pridružili ostaloj braći Crnogorcima koji su krenuli u misiju vraćanja crnogorskih simbola u...

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV BIVŠEG RUKOVODSTVA IRF: Vukčevića, Vujovića, Jankovića...

Na optužnici Specijalnog tužilaštva su, pored Vukčevića, direktora Sektora za kredite Zorana Vujovića, šefa Sektora za finansijske...

U ODGOVORU STANDARDU: Air Montenegro još nema procjenu štete...

"U ovom trenutku postoji dio procjene troškova, a konačna procjena će se utvrditi...

Ako Vlada padne, moguće ponovno odlaganje lokalnih izbora

S druge strane, ukoliko padne, formiraće se nova izvršna vlast ili će se ići na nove izbore...

Mihailo: Neka na svakoj našoj crkvi i manastiru osvane...

"Vladajuće političke snage kreiraju ambijent koji pogoduje desničarskim skupinama da nasrnu na nas i naše svetinje.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare