Joković: Odavno je Tivat prepoznatljiva turistička destinacija

Odavno je Tivat prepoznatljiva turistička destinacija i to zasluženo, a u tome mu je umnogome pomogla priroda koja je ovaj lijepi grad nagradila brojnim prirodnim ljepotama, kazao je predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković prlikom čestitke Dans opštine Tivta, 21. novembar.

“Građani Tivta, vrijedni primorci, umiju i mogu da iskoriste sve turističke potencijale koje ovaj grad posjeduje kako bi unaprijedili život svojih sugrađana a samim tim i pomogli razvoj zajedničke nam kuće Crne Gore”, kazao je Joković.

Lider SNP-a kaže da treba raditi na razvoju turizma, turističke privrede i ponuditi svijetu što ljepše i što bolje kako bi oni svoje investicije usmjerili u pravom smjeru.

“Uz iskrene čestitke povodom dana kada je Tivat oslobođen od fašističke okupacije, želim vam da godine u budućnosti provedete u miru, zdravlju i ljubavi, sa povoljnim vjetrom u jedra bolje budućnosti“, kaže se u čestiki predsjednika SNP-a.

Joković je Dan opštine čestitao i građanima Kotora uz želju da grad pod zaštitom UNESCO-a doživi još veći napredak i sigurniju budućnost.„Nesvakidašnja ljepota, kulturno, istorijsko, duhovno i intelektualno nasleđe zaslužuju da bude vodeća turistička i pomorska destinacija, a to će značajno uticati na unapređenje cjelokupne turističke ponude, ne samo Kotora  već i cijele Crne Gore”, stoji u čestitki Jokovića.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

SAD: Neizvjesnost nije u interesu crnogorskih građana

Komentarišući za Glas Amerike aktuelnu političku i institucionalnu krizu u Crnoj Gori, uključujući i nefunkcionisanje Ustavnog suda,...

BEZ OBJAŠNJENJA ODAKLE NOVAC: Abazović i Đurđić vlasnici 10...

Iako je Džihan Abazović tvrdio da su vlasnici klinike isključivo ljekari, podaci Agencije za privredni registar u...

Dokumentacija Fabrike celuloze nestala, bivši radnici ostaju bez penzija

Oni su zatražili da se utvrdi šta se desilo sa personalnom i finansijskom dokumentacijom tog preduzeća za...

Sekulić: Mješovita vlada koja bi pripremila izbore jedno je...

Oni su komentarisali pismo koje je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević uputio predsjednici Skupštine Danijeli Đurovic...

Elvir Adrović pušten nakon zadržavanja od 72 sata

Adroviću je Specijalno državno tužilaštvo prije nekoliko dana odredilo zadržavanje do 72 sata. Nakon toga, nije mu...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare