test

KNEŽEVIĆ VLASNICIMA VIJESTI: Ivanović je od Srba sa periferije, koji smrde na pipun i lubenicu, uzeo 500 000 eura za ovu kampanju

Standard

23/09/2020

14:40

Poslanik koalicije Za budućnost Crne Gore Milan Knežević je danas u Skupštini Crne Gore poručio da DF neće izdati i da podržavaju Zdravka Krivokapića za mandatra nove mlade i lidera Demokrata Alseksu Bečića za predsjednika Skupštine Crne Gore. On se obratio i jednom od osnivača Vijesti Željku Ivanoviću, poručujuči da neće dozvoliti da on i neformalni centri moći sastavljaju vladu.

– Ivanović je rekao da će DF izdati i dati ruku spasa Milu Đukanoviću, da smo zgrnuli desetine miliona eura kako bi dali podršku predsjedniku države, kako se ne bi izglasao predsjednik Skupštine. Željko Ivanović želi da zamijeni Mila Đukanovića i da postane iz druge prva familija. Prvi milion je stekao tako što ga je ukrao od Mila Đukanovića, sad optužuje nas da mu pružamo ruku spasa – rekao je Knežević.

Knežević je pokazao i fotografiju Mila Đukanovića i Željka Ivanovića, kojeg je nazvao offshore patrijarhom.

– Ivanović je od Srba sa periferije, koji smrde na pipun i lubenicu, uzeo 500 000 eura za ovu kampanju – kazao je Knežević.

On je povodom, kako je rekao, novinarsko tabloidno šizofrenih komentara o uticaju Srbije o nekakvom novcu pitao Željka Ivanovića, da li je tačno da je od ove velikosrpske, četničke firme Mtel u ove dvije godine njegov koncern dobio milion i 700 hiljada eura.

“Da li su to prljave, krvave srpske pare kojima mi želimo da srušimo Crnu Goru pošle Željku Ivanoviću ili su pošle Milanu Kneževiću, Andriji Mandiću, Nebojši Medojeviću i Demokratskom Frontu”, rekao je Knežević.

On je javno pitao da li je Ivanović tražio Željku Mitroviću 13 miliona eura da mu proda TV Vijesti i da kao bonus uđe u Zadrugu kako bi razdvajao Kristijana i Staniju.

Knežević je danas u Skupštini više puta poručio da nova vlast neće dozvoliti neformalnim centrima moći i Željku Ivanoviću da sastavlju vladu.

Ostavite komentar

Komentari (0)