LP će podržati DPS u Tuzima

Predsjednik Odbora LPCG Glavnog grada Jovan Rabrenović kazao je, u razgovoru za Dnevne novine, da će Liberalna partija podržati Demokratsku partiju socijalista na izborima u Tuzima.

 

Prema njegovim riječima, Liberalna partija, uvažavajući značaj koji izbori u nekoj od gradskih opština imaju za razvoj i kvalitet života za Glavni grad Podgorica u cjelini, kao i partnerski odnos koji Odbor LP Glavnog grada već puna dva mandata ima sa Odborom DPS u Podgorici, smatra politički odgovornim da na izborima u Tuzima treba da podrže svog koalicionog partnera i ulože maksimalan napor da se uspješna proevropska priča nastavi i u Gradskoj opštini Tuzi, ali i naredne godine na lokalnim izborima na nivou cijelog Glavnog grada.

“Rezultati postignuti u prethodnom periodu daju nam za pravo da budemo optimistični da ćemo ulažući sve svoje stručne i ljudske kapacitete omogućiti da Gradska opština Tuzi bude kvalitetno i udobno mjesto za život svih njenih stanovnika bez obzira na partijsku i etničku pripadnost. Malo ko je pružio tako puno crnogorskom liberalnom pokretu kao stanovnici Tuzi. Iskreno i od srca Tuzani su prigrlili ideju suverene i demokratske Crne Gore i u borbi za ostvarenje tog ideala njihov doprinos je bio nemjerljiv”, kazao je Rabrenović.

On kaže da su na tu činjenicu liberali izuzetno ponosni i to je dodatni podsticaj da pomognu u daljem razvoju Tuzi.

“Pružamo podršku i pozivamo sve liberale iz Tuzi da glasaju za razvoj Tuzi koji će obuhvatiti izgradnju savremene infrastrukture, saobraćajnica, vodovoda, gradske i seoske rasvjete i da svojim glasom doprinesu da se Tuzi prepoznaju kao najbolji primjer kako se jedna opština gradi i razvija. Liberali će podržati konkretno ponuđene projekte svog koalicionog partnera DPS za unaprijeđenje života u Tuzima i valorizaciju svih resursa kojima ovaj bogati dio Crne Gore raspolaže, prije svega razvoj turizma, poljoprivrede i preduzetništvu”, kazao je Rabrenović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Rakočević: U Crnoj Gori otvoren front protiv kriminala

RSE podsjeća da su od stupanja na dužnost novog Specijalnog državnog tužioca (SDT) Vladimira Novovića, u martu...

Abazović: Nemam saznanja da Pavićević radi za BIA

Ok mi je da neko od ministara ne želi da podrži neko od rješenja imenovanja na Vladi. 

“Po meni se ništa neće zvati” selektovan za program...

Od 94 prijavljena projekata debitantskih dugometražnih igranih filmova iz jugoistočne Evrope odabrano je...

Knežević ironično čestitao Mugoši: “Srećna sloboda, mučeniče DPS-a, gromado...

"Srećna ti sloboda mučeniče DPS-a, da je zdravo trošiš, gromado poštenja, podigni obrve radi Severine, Mareza se...

Samo osam članica EU bezuslovno podržava status kandidata za...

Očekuje se da pitanje davanja statusa kandidata za EU Ukrajini, što je prvi korak na dugom putu...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare