test

Medojević nakon svađe sa Abazovićem: Očitao sam mu lekciju

Standard

20/08/2022

08:23

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević potvrdio je u izjavi za Pobjedu da se posvađao na sastanku predstavnika bivše vlasti sa premijerom Dritanom Abazovićem.

“Ako premijer kaže u parlamentu da Raško Konjević, Peđa Bošković, Bemax i Zoran Lazović stoje iza šverca cigareta i kokaina i prijete destabilizacijom Crne Gore, onda je jedino logično da premijer pozove lidere parlamentarnih stranaka na koje DPS i mafija nemaju uticaj i da uvede vanredno stanje i proglasi opštu borbu protiv mafije”, rekao je Medojević u izjavi za Pobjedu.

Prema nezvaničnim informacijama Pobjede, nakon što je Abazović odbio da uvede vanredno stanje Medojević je uz verbalni konflikt sa premijerom napustuo sastanak.

“Odbio je moj prijedlog za uvođenje vanrednog stanja. Rekao sam mu da podnese ostavku kao doprinos formiranju nove vlade od pobjednika izbora 2020. godine.

Abazović je insistirao na rekonstrukciji i rekao da neće vanredno stanje. I onda sam mu ja očitao lekciju”, zaključio je Medojević.

Izvor (naslovna fotografija):

DF/Facebook

Ostavite komentar

Komentari (1)

VojoS

20 Aug. at 21:59

Crna Gora je zaista banana država. Ova protuva urgira da se uvede vanredno stanje i haos koji sa tim neizostavno ide i još se time fali.