Medojević: Poslije rasprave o budžetu podnosim ostavku na poslaničko mjesto

Predsjednik Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević saopštio je da će podnijeti ostavku na poslaničku funkciju nakon završeta rasprave o budžetu za 2021. godinu.

” U dogovoru sa poslaničkim klubom PzP ostavku ću podnijeti nakon završetka rasprave o budžetu gdje treba da javnosti pokažemo ideološke, političke i stručne razlike između ove Vlade i PzP “, objasnio je Medojević.

Prema njegovim riječima, rasprava o budžetu će pokazati da su moje ocjene o Vladi kontinuiteta bile tačne i zasnovane na argumentima i poznavanju ideoloških pozicija “globalne duboke države koja je preko koncerna Vijesti i formirala ovu Vladu”.

” Rasprava o budžetu će zaokružiti moje djelovanje u Parlamentu Crne Gore od 2006. i pokazati principijelnost, stručnost i ispravnost programskih principa PzP i našu upornu borbu protiv neoliberalnig globalnog koncepta koji je doveo do brutalne pljačke države i naroda, strukrurnog siromaštva i korupcije “, poručio je Medojević.

Kako je, ističe Medojević, premijer Zdravko Krivokapić i u ekspozeu jasno poručio da nije za diskontinuitet i demontažu komunističko-mafijaskog sistema, rasprava o budžetu će pokazati, tvrdi on, da ova Vlada nastavlja “istu pogubnu ekononomski politiku Đukanovica i Vukotića, koja je zemlju dovela u dužničko ropstvo i bankrot”.

” Jasan stav ove Vlade da “procesuiranje Đukanovica nije prioritet zato sto je on zaslužan za nezavisnost države i da bi dodatno produbilo rovove u Crnoj Gori” je za mene apsolutno neprihvatljiv i dokaz da je iza scene napravljen sramotni dil sa Đukanovićem o ambestiranju od svih zločina i pljačke ovog naroda i da Vlada Krivokapića i Anazovića, neće konfiskovati imovinu porodice Đukanović koja je stečena pljačkom “, navodi Medojević

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Medojević o Abazoviću: Da ga Milo usvoji i svi...

U posljednjoj objavi na Fejsbuku osvrnuo se na Abazovićevu izjavu za TV Vijesti koja se odnosi na...

Putin: Pandemija će se odužiti, neophodne nove mjere

“Epidemija će se odužiti, njeni nekontrolisani klasteri će ostati, ne postoje granice”, rekao je Putin na godišnjem...

ŽESTOK PORAZ SRBIJE NA VATERPOLO TURNIRU U PODGORICI

Za Srbiju su po dva gola postigli Petar Velkić i Stefan Mitrović, dok su se Nebojša Toholj,...

Crnogorski ženski lobi: Podrška za Ljubišu, institucije da konačno...

Ljubiša, koja je decenijama posvećena i zaštiti dobrobiti životinja, izložena je neprimjerenoj kampanji zbog svojih stavova o...

Preminula najveća ljubav Alena Delona: Francuska glumica izgubila bitku...

"Moja majka jutros je umrla u Parizu u krugu porodice. Rak ju je brzo usmrtio", izjavio je...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare