test

Mijović redakciji IN4S: Ostavite se KAKARICKE, nego odiste li na KOSOVO, ili ste prije došli nego što ste pošli?

Standard

23/09/2021

10:30

Saša Mijović predsjednik GP 'Nova ljevica' reagovao je na tekst portala IN4S vezano za situaciju na Kosovu. Mijovićev je nedavno obajvio da nudi organizovan prevoz za Srbe iz Crne Gore, nebi li pomogli kako je rekao 'braći', na šta su iz pomenutog portala objavili da taj autobus proslijedi na Kakricku goru, aludirajući na njegovo uspješno izliječenje od droge, kako je i sam pričao više puta.

Reagovanje prenosimo u cjelosti:

Poštovana gospodo iz redakcije IN4S,

Tako ću početi jer se niko ne potpisa iza vašeg reagovanja, što i liči na “junake”. Moram da reagujem na vaš tekst jer ste u njemu iznijeli nekoliko neistina, a sve u cilju moje diskreditacije. Da ne pominjem da onim na sta aludirate u ovom, pa i u naslovu prethodnog teksta o meni, vršite dikriminaciju i stigmatizaciju. Tim najprizemnijim pokušajima vrijedjanja ste neuspješno pokušali zaobići ključnu temu zbog koje mi se obraćate i koja vas boli, pa mi recite: Odiste li na Kosovo, ili ste prije došli nego što ste pošli? Ili nijeste ni obrtali no ga hrabro i junački odćutali? E, ako ste operisani, onda je opravdan izostanak.

Sledeće, što se tiče mog povratka na Kakaricku, opet ste loše obaviješteni, da ne kažem neznaveni. Ja nikada u tom kontekstu na koji aludirate nijesam bio na Kakarickoj Gori, a što svakako preporučujem pojedinim članovima vase redakcije. Samo prvo mora proći motivacioni razgovor. Znate da znam o čemu pričam jer se tom oblašću već skoro 15 godina uspješno bavim u svojoj Nvo. Što se tiče mene i moje prošlosti, da u mladosti sam imao problema sa drogom i to uspješno riješio prije skoro 2 decenije, ali ne na Kakarickoj. I to nije nikakva tajna jer sam i sam o tome govorio toliko puta u medijima. Zbog toga osnovao Nvo i sve ovo vrijeme pomagao i pomažem drugima da se izvuku iz tog problema. Tako da ne pravite od toga senzaciju, to je nešto što je opšte poznato i nikad nije bilo sakriveno. Eto da to još jednom elaboriramo pošto vidim da je to jedino što mi se uporno spočitavava.

Možda upravo i taj kandidat stoji iza ovih redova napisanih meni. Kako mi poslovna etika ne dozvoljava da iznosim imena, podsjetiću ga prijema Delegacije evropske unije u Crnoj Gori kad je nakon desetak na eks ispijenih viskija, što kokain automatski neutralizuje, izvinio se i onako principijelno antirežimski (tad je na vlasti bio DPS), izvini se i ode kod ljutog neprijatelja Milutina Simovića da ga pozdravi i zahvali mu se za nešto, “jer mu je valja”. Ali onako principijelno. Ali bez obzira na sve, eto, ako odluči, taj član vašeg tima se može i meni obratiti za pomoć, vrlo rado ću mu pomoći.

Takođe što se tiče principijelnosti, uredniku vašeg portala nije smetalo kada sam ja lično protestovao zbog njegovog i hapšenja mu kolege ispred Osnovnog državnog tužilaštva braneći mu slobodu govora i u Saopštenjima osudjivao njihovo hapšenje.

I da zaključim sa principima, ja sam taj koji je principijelan, ja sam taj koji je Crnogorac od kad sam rođen,, Liberal od 91. što sam toliko puta javno isticao, I ako ste moju borbu da se sruši DPS koji je opljačkao i uništio Crnu Goru doživjeli i percipirali da sam identitetski nešto drugo i da sam protiv Crne Gore, onda je to vaš problem i u velikoj ste zabludi. Ili vam je to u tom trenutku odgovaralo pa ste objavljivali saopštenja, a sada kada sam video da je ta vasa borba za rušenje DPS-a bila maska za uspostavljanje “Srpskog sveta” u Crnoj Gori pa kada sam to video, stao u zaštitu svoje otadžbine, što je preče od ikog i ičeg, što je vas razočaralo i onda mi spočitali mi da sam konvertit i ne objavljujete saopštenja. I to govori prilično o vašoj principijelnosti i profesionalnosti. Sad vam ponavljam i zapamtite, ja sam bio i ostao Crnogorac, i kao takav ću umrijeti, a vi se viđite ko ste i što ste.

I umjesto što se izvinjavate čitaocima bolje bi bilo da se izvinite Crnoj Gori i Crnogorcima i molite za oprost, koji ćete sigurno dobiti, jer Crnogorci su uvijek bili veliki, pa će vam oprostiti i sve ovo do sad, u slučaju da se iskreno pokajete i prestanete sa izdajom svoje države.

S poštovanjem,

Saša Mijović

Predsjednik GP “Nova ljevica”

Ostavite komentar

Komentari (3)

Eagle

25 Sep. at 11:13

Tim tabloidima odozgo hijene i strvinari nijesu ravni! Njih treba ignorisati… To im je najveca kazna!

Jelena

23 Sep. at 13:32

Bravo Sasa , odlično odgovoreno, kako reče nas poznati glumac ili se čoek ili fukara ,tako, će se prepoznati strana druga da su fukara izdajnička.

MIjo

23 Sep. at 12:19

Odlicno napisano samouvjereno i iskreno, bravo Sasa