test

Milačić: Vrh SNP-a ugrađuje pitanje Temeljnog ugovora u temeljnu izdaju svoje partije

Standard

23/01/2022

15:31

Gospodo iz SNP-a, pošto insinuirate da se preko snaga izdajničkog Memoranduma borite za potpisivanje Temeljnog ugovora, molimo vas, od prvoga do zadnjega, od Vladimira Jokovića do Dada Šćekića, ne ugrađujte pitanje Temeljnog ugovora u za sada samo vaš partijski problem, temeljne izdaje građana, potpisane rukom Vladimira Jokovića u izdajničkom Memorandumu, poručio je predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić SNP-u.



“Kada se minus pomnoži sa plusom, samo daje višestruki minus, a u taj višestruki minus uvlačite Crkvu koja ima najveće poštovanje među građanima Crne Gore i to one snage koje su zbacile diktaturu kojoj SNP ponovo kumuje”, rekao je on.

Poručuje SNP-u da “ne čine zlo Crkvi zbog svoje političke i moralne bruke”.

“Jer se uzimanjem Temeljnog ugovora Zdravku Krivokapiću i dodjeljivanju tog dokumenta Dritanu Abazoviću ili nekome u Dritanovoj vladi, neće poniziti Zdravko Krivokapić, nego ćete baciti ljagu na Crkvu koju je ovaj narod branio”, kazao je Milačić.

Milačić kaže i da je u pitanju bilo koja druga institucija, a ne Srpska Pravoslavna Crkva, “ne bi ih ovako ljubazno molili”.

“Nego bi vas pustili da još dublje upadnete u političku jamu koju ste po nalogu URE i DPS-a iskopali za pobjednike litija i pobjednike 30. avgusta, koji danas po zimi i kiši opet izlaze na ulice da odbrane ono što ste vi rasprodali, bez prava i ljudskog morala”, zaključuje Milačić.

Izvor (naslovna fotografija):

Marko Milačić

Ostavite komentar

Komentari (1)

Lovcenskavila

23 Jan. at 15:29

Ovaj jadni Milacic krepa od brige. Nema vise lezi lebu da te jedem. Nista ne radi samo trabunja. Mici se vise hijeno bezposlena