Ministarstvo javne uprave objavilo program javne rasprave o Nacrtu zakona o Vladi

Program javne rasprave o tekstu Nacrta zakona o Vladi objavljen je danas na sajtu Vlade Crne Gore.

Javna rasprava će trajati 40 dana od dana objavljivanja poziva na internet stranici Ministarstva javne uprave (https://www.gov.me/mju). Zainteresovani subjekti će svoje primjedbe, predloge i sugestije na tekst Nacrta zakona o Vladi dostavljati u pisanom obliku Ministarstvu javne uprave, na adresu: Rimski trg, broj 45, 81000 Podgorica, sa naznakom „Primjedbe, predlozi i sugestije na Nacrt zakona o Vladi“ – putem pošte ili direktno na arhivu Ministarstva (svakog radnog dana od 09.00h do 11.00h i od 12.00h do 14.00h) i na e-mail adresu službenika zaduženog za davanje informacija o postupku javne rasprave, Alena France: [email protected].

Ministarstvo javne uprave će takođe održati okrugli sto o tekstu Nacrta zakona o Vladi, o čijem će datumu i mjestu održavanja zainteresovani subjekti biti obaviješteni putem internet stranice Ministarstva javne uprave.

Završni dio programa će biti nakon završene javne rasprave kada će Ministarstvo javne uprave razmotriti sve pristigle primjedbe, predloge i sugestije i nakon toga sačiniti i objaviti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi na internet stranici Ministarstva, u roku od 15 dana od dana završetka javne rasprave.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

DPS: Izborni proces protiče uz opstrukcije i pokušaje zastrašivanja

“Dok aktivisti kandidata Jakova Milatovića u Baru prijete “ćeranjem”, u Nikšiću se upada u štabove našeg predsjedničkog...

OEBS: Procjenu izbornog dana strani posmatrači će iznijeti sjutra

“Zadovoljan sam što smo ovde i u drugom rugu predsjedničkih izbora. Radićemo isto što i u prvom....

DPS Nikšić: Izborni dan u Nikšiću protiče sa dozom...

“U dopisu DPS Nikšić stoji da izborni dan u ovom gradu protiče sa dozom povećanih tenzija, kako...

MUP: Video nadzor graničnih prelaza nije bio dostupan zbog...

"Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije imaju dva nezavisna sistema video nadzora. Jedan sistem je interni -...

Uprava policije: Sa aspekta bezbjednosti, izborni dan protiče mirno

Policija će, kako su kazali, će nastaviti da preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti, kako bi izborni dan...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare