test

Nikolić: Reakcija PES-a na nivou Tihomira Dragaša, poput DF-a najgore laži velikosrpske propagande

Standard

06/05/2024

19:06

Reakcija Poketa Evropa sad, kojom su se svrstali u red onih koji šire laži velikosrpske propagande, na nivou je pameti i političkog dometa njihovog novog gurua Tihomira Dragaša, kazao je portparol Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić.

“Žalosno je što je jedna nova partija na političkoj sceni koja se makar formalno zalaže za evropske vrijednosti, spala na to da ponavlja laži Momčila Mandića i ostalih agenata velikosrpskog nacionalizma koji i dan danas veličaju Srebrenicu kao akt herojstva”, navodi on.

Kaže kako imaju razumijevanja “za frustraciju gospode iz PES-a”.

“Zbilja nije jednostavno trpjeti javno šamaranje od državnog vrha Srbije u kontinuitetu, a ne smijeti odgovoriti ni jednu jedinu riječ na stalna ponižavanja. Na kraju, državnom vrhu Srbije čestitamo – dresura i sedlanje novog političkog konja za trku ide više nego dobro. A građani ne treba da brinu – Demokratska partija socijalista će ostati čvrsta odbrana vrijednosti na kojima počiva savremena, moderna i pristojna Crna Gora. Za takvu Crnu Goru jedna činjenica će uvijek biti nesporna – u Srebrenici se desio genocid”, zaključio je Nikoilić.

Izvor (naslovna fotografija):

Miloš Nikolić

Ostavite komentar

Komentari (1)

nekjevječna

06 May. at 23:28

pes je rekao da je dps slao gorivo vojsci takozvane republike srpske kojim su ubijani ljudi u bih pa i u srebrenici-i to je tačno-to je istina.dps udbaška tvorevina-izdajnici crne gore.oni su doveli crmu goru u ovo stanje a naivni crnogorci im vjeruju sav vrh dps je odabrala udba,sve goli izdajnici i pljačkaši.a vi junoše iz dps ili promijenite ime ili počnite da se bavite nekim drugim poslom.u srebrenici se desio genocid 1995 godine kojem je crna gora tadašnja i dps pomogao da se desi.

POVEZANI ČLANCI