Pejović: Nikolić da je vrijedio bio bi na poslaničkoj listi

Besmislice koje plasira gospodin Miloš Nikolić relevantne su koliko i portparol DPS-a za poslaničku listu.Da je vrijedio gospodin Nikolić bio bi na poslaničkoj listi među osamdeset i jednim kandidatom, navodi se u odgovoru Borisa Pejovića iz Pokreta za promjene.

Iz PES su reagovali na izjavu Nikolića da u toj stranci vlada raskol, te da je čak došlo do tuče između članova Glavnog odbora PES-a.

Iz PES ističu da nakon što je Nikolić žrtvovan u fingiranoj partijskoj reformi i sklonjen sa parlamentarne liste zajedno sa Branimirom Gvozdenovićem, Slavoljubom Stijepovićem, Predragom Boškovićem i ostalim kompromitovanim kadrovima, on pokušava da vrati povjerenje štancujući jeftine pamflete za partiju koja je u rasulu.

“Međutim, za razliku od DPS-a u kome su očigledno navikli da se među sobom fizički disciplinuju i kažnjavaju, u Evropi sad postoji demokratska praksa odlučivanja i različitog mišljenja, što portparol Nikolić očigledno ne može da razumije. Iako je pojavom PES-a formalno politički penzionisan partijski vođa DPS-a, njegove mlade i blijede kopije ostaju zatočenici i apologete pogubne politike, od koje nemaju snage ni volje da se distanciraju”, navodi se u odgovoru.

Dodaju da zato siguran opozicioni staž biće politički ljekovit za DPS, dok za gospodina Nikolića ostaje nada da do sljedećih izbora neće biti tretiran kao partijski balast, što će ga u tom slučaju definitivno preporučiti za poslaničku listu.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Dodik: Šmit nema prava da drži predavanja

Dodik je rekao da Šmit “igra igru” i da “ni sam ne zna...

(VIDEO)Mladunče lava pronađeno kod Subotice

Naime, lavića je zapazio vozač koji se Čantavirskim putem jutros uputio na posao.

Oficir ruske mornarice poginuo tokom granatiranja u Nagorno-Karabahu

Klub podmorničkih veterana u Sankt Petersburgu je potvrdio izvještaje, rekavši da je Kovgan ubijen kada su azerbejdžanske...

Eskobar traži da Vlada Kosova promijeni pristup dijalogu

Ovaj američki diplomata u Njujorku boravi povodom zasijedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija gdje...

Identifikovani neki od osumnjičenih u slučaju “Tunel”

„Policija i tužilaštvo došli su do određenih saznanja koja će najvjerovatnije saopštiti narednih...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare