Pokret Evropa sad: Šćekić nije ostao dužan samo DPS-u

Ministar u tehničkom mandatu Dragoslav Šćekić koji je na tu poziciju došao zahvaljujući podršci poslanika DPS-a u skupštini Crne Gore, nastavlja da u ratama vraća dugove svojim partnerima, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

“DPS je jedina instanca prema kojoj Dragoslav Šćekić nije ostao dužan. Nakon što je prvo zadužio opštinu Berane sa nekoliko desetina miliona eura, a onda i Fond za zdravstvo, ministar po mjeri DPS-a će kada upropasti do kraja i zdravstveni sistem, sve dugove i krivice opet ostaviti drugima, dok bude tražio aranžman za novo pustošenje. Zbog toga ministar DPS-a i potpredsjednik ispodcenzusnog SNP-a ponavlja neodržive teze želeći da optuži Evropu sad za svoju nesposobnost, koja i ne čudi s obzirom na činjenicu kako je “stekao” diplomu”, navode u ovoj partiji.

Kako su dodali, dok zvanični podaci govore da imamo mnogo veću naplatu prihoda u odnosu na plan, uz izvještaje Svjetske banke, MMF-a, te Evropske komisije o uspješnosti programa “Evropa sad”, sa druge strane imamo Dragoslava Šćekića koji u statusu tehničkog ministra, a u ulozi portparola DPS-a nastavlja da sprovodi jeftinu propagandu.

“Apsolutno ga ne obeshrabruje elementarna logika u kontradiktornosti da istovrememo povećava plate, dok sa druge strane konstatuje kako nema novca. Stoga se Dragoslav Šćekić preko medijskih punktova bivšeg režima očajnički trudi da zaustavi pad DPS-a, ne bi li nekim čudom opet bio u prilici da u budućnosti nastavi zajedničku misiju pustošenja, u čemu im Evropa sad predstavlja nepremostivu prepreku”, zaključuje Pokret Evropa sad.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Bošković: Sramotno je vrijeme u kojem živimo, policija poziva...

“Sramotno je vrijeme u kojem živimo, a drugačije ne može ni biti kad imamo premijera lažeš kao...

Đoković osvojio desetu tutilu na Austalijan openu

Đoković je odlično počeo meč, dobro servirao, bio siguran sa osnovne linije, lako osvajao svoje gemove u...

PEN centar: Poziv na saslušanje Savković Vukčević pokazatelj uticaja...

“Najnoviji slučaj poziva na policijsko saslušanje Nele Savković Vukčević, članice Crnogorskoga PEN centra, povodom javno iznijetoga stava...

SD: Progon neistomišljenika se nastavlja, podrška poslanici Savković Vukčević

“Poslanica Savković Vukčević je “kriva” samo za jedno, što je rekla istinu. Nažalost, vlast i nadležni u...

Istorijski dan za muslimane Podgorice: Počeli radovi na iskopavanju...

“Danas prisustvujemo istorijskom činu, nakon više od pedeset godina u Podgorici će biti izgrađena džamija. Ovo je...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare