test

RJEČNIK JEDNOG ‘POLITIČARA’: Dajković ljut na sebe što ne zna sporne zastave

Standard

25/11/2021

10:57

Političar Vladislav Dajković i osnivač nove političke partije Slobodna Crna Gora, frustracije prosipa na zvaničnoj fejsbuk stranici portala Standard, zbog objave da je slavio rođenje sina u objektu obilježenim starom njemačkom zastavom koja predstavlja neonacistički simbol.

Fotografija je dostupna svima, a objavio je Gojko Raičević glavni i odgovorni urednik portala IN4S, na kojoj su pored Dajkovića i članovi i aktivisti njegove političke partije.

Ljut na sebe što ne zna sporne zastave i simbole i njihova značenja, Dajković se, blago rečeno, uličarskim rječnikom obrušio na portal Standard i patetično pokušao da stavi u prvi plan povod slavlja.

Krivicu za promovisanje neonacističkih obilježja svalio je na restoran koji je dobrovoljno posjetio.

”Moraš biti baš teška udbaška ološ pa da tako svetu stvar kakva je rođenje djeteta koristiš kao sredstvo političkog obračuna. Niti znam koja je to zastava, niti je neko od nas donio. To je okačeno na zidu jednog podgoričkog lokala, pa njih napadajte ako smijete. A čak i u prevodu opisa zastave ne piše to što ste napisali, ali ste jedne budaletine koje ni to ne umiju prevesti kako treba.
Odvratna bestidna ološi”, napisao je Dajković u komentaru.

Od deset lica na fotografiji, pretpostavljamo, niko nije znao kakva je zastava ispred koje se fotografišu.

No, retorika političara u pokušaju je trenutno više zabrinjavajuća od neonacističke zastave.

Ne znamo da li zna značenje svih riječi koje je naveo u komentaru, ali, iako je isuviše karaktera na našoj platfromi potrošeno u ovu svrhu, kazaćemo mu da je ovo (opet blago rečeno) – sramota.

Vladislav Dajković slavi rođenje sina sa zastavom neonacista

Ostavite komentar

Komentari (0)