SD: Napad tzv. “Molotovljevim koktelom” najvjerovatnije organizovan od strane vlasti

Najnoviji snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama, a koji pokazuju prisustvo Dragana Ivanovića, 'junaka sa Košara' i prepoznatog srpskog nacionaliste, jasno govore u prilog tome da je ovaj događaj najvjerovatnije insceniran od strane vlasti kako bi se pokušalo naći opravdanje za zvjersko ponašanje pripadnika Uprave policije i maltretiranja i zasipanje mirnih protestanata na Cetinju ogromnim količinama šok bombi i suzavaca, saopšteno je iz SD-a.

“Na posljednjem snimku, koji dostavljamo medijima, vidi se Ivanović kako licu sa Molotovljevim koktelom sugeriše kuda da ide i šta da radi. Reklo bi se, baš u vrijeme kada je koktel bačen u pravcu policije. Nevjerovatno je da, pored svih video snimaka koji kruže društvenim mrežama, nadležni organi još uvijek nijesu priveli pravdi vinovnike ovog događaja. Sada je i više nego očigledno da i premijer Krivokapić, i potpredsjednik Vlade Abazović, i “odlazeći” ministar unutrašnjih poslova
Sekulović štite upravo one koje su oni angažovali kako bi im dali povod da mirne protestante na Cetinju zaspu gomilom suzavca, šok bombi i gumenih metaka”, poručile su Socijaldemokrate.

Iz ove stranke apeluju na nadležne da što prije sankcionišu vinovnike ovog događaja, a članove Vlade Crne Gore da, preuzimajući odgovornost za pokušaj guranja Crne Gore u građanski rat kako bi sačuvali svoje funkcije, koliko je danas podnesu ostavke, nakon čega bi se formirala tehnička Vlada koja će pripremiti vanredne parlamentarne izbore.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Medojević o Krivokapiću i Abazoviću: Narod ne zaslužuje ovakve...

“Predsjednik Vlade optužio je svog zamjenika da je narko-kartelu dojavio informacije o zapljeni kokaina i da je...

Smrt djevojke i mladića iz Nišića nastupila utopljenjem

Obdukcija je kako saznajemo pokazala da na njihovim tijelima nije bilo bilo kakvih tragova nasilja, te da...

Medijska zajednica Crne Gore želi konkretne reforme medijskog sektora

Anketa je sprovedena putem online upitnika u periodu od sredine decembra 2021. do sredine januara 2022. godine....

Rudan o Đokoviću: Da si silovatelj djevojčica, premijer kriminalac,...

 Ona je, između ostalog, uporedila njegov slučaj sa još jednim koji puni novinske natpise ovih dana: optužbe...

URA: Osuđujemo skrnavljenje fasade crkve u Podgorici

Oni su naveli da izolovani slučajevi bazirani na vjerskoj netrpeljivosti nikada neće biti društveno prihvaćeni u Crnoj...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare