SD: Svako pojavljivanje Bratićeve u javnosti je transfer blama za svakog pristojnog građanina

Nije li politika zapravo samo vještina da se laže u pravi čas, zapitaše se javno iz resora Vesne Bratić i ostadoše živi?! Pa reći ćemo vam, gospodo – nije, iako je vi na takav način doživljavate, poručuju Socijaldemokrate (SD) reagujući na saopštenje Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

“S obzirom da u nazivu institucije koju nažalost predstavljate imate i riječ „kultura“, vaše obraćanje, kao državnog organa, u najmanju ruku je neprikladno, da ne upotrijebimo neki grublji izraz. O ljudskoj gluposti i stidu govorite vi čije je svako pojavljivanje u javnosti transfer blama za apsolutno svakog pristojnog i civilizovanog građanina Crne Gore koji elementarno raspolaže zdravim razumom (za razliku od vas). A o ljudskoj gluposti najbolje svjedoči opet svaki vaš javni nastup koji danima, sedmicama i mjesecima kasnije i dalje služi za sprdnju čak i među vašim pristalicama. A o tome koliko ste sposobni i kuražni najviše govori da se, pred svako otvoreno suočavanje za Damirom Šehovićem, naprasno razbolite i, po vašim tvrdnjama koje, po pravilu, kasnije budu demantovane, završite u nekoj medicinskoj ustanovi”, ističu iz SD-a.

Iz SD-a poručuju da ako se već čudi rezultatima ankete, “odlazeća ministarka Bratić sa saradnicima”, i dovodi u pitanje njenu relevantnost, podsjetiće je na, kako dodaju, anketu sprovedenu u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta od Vašeg dolaska do danas.

“Krajnji rezultat te ankete je sljedeća rečenica – KO JE VAS POZNAVAO NI PAKAO MU NEĆE TEŠKO PASTI. To o Vama misle Vaši najbliži saradnici i ljudi koji su bili Vaše pristalice, a o tome šta Vam misli većinska Crna Gora ne bismo, jer nam je ipak cilj da zadržimo makar elementarnu pristojnost, ne zbog Vas, jer je ne zaslužujete, već zbog građana koji ovo čitaju”, navode u saopštenju.

Kada govorite o tome da su jedina prava anketa za vas iz MPNKS izbori, iz SD-a pitaju ministarku – “na kojim ste to izborima učestvovali?”

“Gdje je to Vesna Bratić bila kandidat za neku poziciju na izborima, pa je neko za nju glasao? I tu smo saglasni sa vama u potpunosti – Vesna Bratić je na izborima 30.08.2020. godine dobila NULA glasova, a to zaista i jeste jedina realna i relevantna ocjena njenog i rada ministarstva na čijem se čelu nalazi – APSOLUTNA NULA. Na kraju, umjesto daljeg javnog brukanja koje svakom svojom izgovorenom ili napisanom rečenicom demonstrirate, preporučujemo vam da se obratite nekoj drugoj instituciji. Za početak”, zaključuju iz SD-a.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Bogdanović: Krivokapić bio potpuno u pravu kada je rekao...

Ističe da smo jedina država u kojoj vlast organizuje proteste protiv sebe. " Jedina...

Ministarstvo vanjskih poslova Rusije: Milanović postao državni neprijatelj Ukrajine

Tačnije, njegovo ime nalazi sa na ekstremističkoj stranici Mirotvorac, koja objavljuje lične podatke samoproglašenih neprijatelja Ukrajine.

Janović: Svi zajedno moramo konačno staviti do znanja da...

" Svi zajedno moramo konačno staviti do znanja da je za nasilje i nasilnike-nulta tolerancija! Mnogo tužan...

Šolc u posjeti Bijeloj kući 7. februara

Oni će posebno razgovarati o obavezi da nastave diplomatskim putem i da udruženim naporima odvrate Rusiju od...

U Engleskoj maske i kovid-propusnice više nijesu obavezne

Ministar zdravlja Sadžid Džavid rekao je da mjere mogu da se ukinu, zahvaljujući uspješnom procesu vakcinacije i...

NAJČITANIJE

1 komentar

guest
1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
flamantes
flamantes
29/11/2021•21:51 21:51

Odgovaraćeš krivično za sve zločine koje si učinila četvororiučice