Sekulić: Skidanjem imuniteta namjeravaju da me ponize i isprljaju sve ono što sam radila u karijeri

Posalnica Demokratske partije socijalista (DPS) Dragica Sekulić kazala je da je potpuno da je zahtjev Specijalnog državnog tužilaštva za skidanje imuniteta samo instrument kojim namjeravaju da ponize i isprljaju nju i sve ono što je radila u karijeri.

Ona kaže da ju je vijest o zahtjevu za ukidanje poslaničkog imuniteta od strane SDT-a zatekla na službenom putu, gdje kao poslanica u Plenumu Energetske zajednice, u Beču, predstavlja Parlament Crne Gore.

– Meni ovo nije prva krivična prijava i uvijek sam se kao građanka uredno odazvala na poziv SDT-a… Svaka krivična prijava protiv mene je uredno odbačena. Ovog puta nisam niti pozvana, niti je bilo ko tražio od mene bilo kakvu informaciju o ovom predmetu. Potpuno je jasno da je skidanje imuniteta samo instrument kojim namjeravaju da ponize i isprljaju i mene i sve ono što sam radila u svojoj karijeri… Alat kojim se nekome vrlo lako uništava bilo kakva profesionalna budućnost, ime i prezime… – navela je Sekulić na Tviteru.

Jedina namjera ovog, kako je rekla, performansa su ponižavanje, prljanje i diskreditacija svakoga ko misli drugačije i još se usudi da to i kaže naglas.

– To je način da od života nas i naših porodica naprave rijaliti jer je potpuno jasno da bih se i bez toga uredno odazvala pozivu. Samo, tada ne bi mogli da nam upadaju u kuće, šetaju nas vezane i sve to prenose uživo na svojim medijima – naglasila je Sekulić.

Prema njenim riječima, sve što je radila u karijeri je u skladu sa zakonima i propisima, sa najboljom namjerom.

– Za šta sam jedino bila plaćena platom državnog službenika što sam i bila deceniju ipo…Spremna sam da odgovaram za svaku svoju odluku i nadležnim organima, sa ili bez imuniteta, stavim na raspolaganje podatke koje od mene budu tražili. Uostalom, ja poslanica nisam ni postala zbog imuniteta, nego da bih u parlamentu zastupala gradjane koji su mi taj mandat povjerili. Da zaključim, funkcija i imunitet su potrošni, a obraz teško može da se obnovi kad se jednom izgubi… Do skorog vidjenja u Podgorici, puno vas pozdravljam – poručila je Sekulić.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Počela skijaška sezona na Vučju: Ski centar radi u...

Lijepi sunčani dan vikenda privukao je brojne ljubitelje skijanja, obradovao građane Nikšića ali i brojne posjetioce iz...

Bošković: Sramotno je vrijeme u kojem živimo, policija poziva...

“Sramotno je vrijeme u kojem živimo, a drugačije ne može ni biti kad imamo premijera lažeš kao...

Đoković osvojio desetu tutilu na Austalijan openu

Đoković je odlično počeo meč, dobro servirao, bio siguran sa osnovne linije, lako osvajao svoje gemove u...

PEN centar: Poziv na saslušanje Savković Vukčević pokazatelj uticaja...

“Najnoviji slučaj poziva na policijsko saslušanje Nele Savković Vukčević, članice Crnogorskoga PEN centra, povodom javno iznijetoga stava...

SD: Progon neistomišljenika se nastavlja, podrška poslanici Savković Vukčević

“Poslanica Savković Vukčević je “kriva” samo za jedno, što je rekla istinu. Nažalost, vlast i nadležni u...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare