SNP Andrijevica: DPS je bezočno licemjeran, zlonamjerni su, nekulturni i primitivni

Iz odbora Socijalističke narodne partije u Andrijevici reagovali su danas na saopštenje tamošnjeg odbora Demokratske partije socijalista.

Bezočno licemerje glasnogovornika određenih opozicionih struktura u Andrijevici, kako navode iz SNP-a, dostiže neslućene visine.

“Premda se deklarativno zalažu za međuljudski sklad svake vrste, DPS svoje izlaganje i dalje zasniva isključivo na hipervještačkim podjelama ne mareći ni za šta drugo osim za svoj uskolični interes. Optuživati bilo koga za nešto što je činjeno decenijama od strane upravo onog ko napada, u najmanju ruku, vrijeđanje je dostojanstva i inteligencije svakog građanina. Zaboravljate, gospodo iz DPS-a, da smo mi uvijek bili jedno, pa i kada su se politički napravile dvije opštine – mi smo ostali nerazdvojna cjelina i sa ponosom ističemo međusobnu saradnju građana Andrijevice i Berana”, poručili su oni.

Saopštenja DPS-a su kako dodaju, “najveći vid zlonamjernosti, nekulture i primitivizma”. 

“Ostalo im je još, da zarad ličnih interesa, na ovaj način, dijele narod. Sreća, pa im više niko ne vjeruje i gleda na njih kao na one koji su unazadili i unizili jednu istorijski značajnu opštinu. Nije im smetalo da zarad glasova i profiterstva prebacuju stotine građana Berana u Andrijevicu i obrnuto, a smeta im pošten i dobronamjeran rad za dobro građana i Andrijevice i Berana. Žao nam je što smo morali ulaziti u ovu polemiku, ali smo htjeli da pošaljemo poruku građanima da ne treba da dozvolimo da nas prebrojavaju zlonamjerni i bezobzirni”, istakli su oni.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Makron povlači ambasadora i vojne trupe iz Nigera

Francuska je zadržala oko 1.500 vojnika u Nigeru od julskog puča i više...

Uhapšen Podgoričanin, pijan vrijeđao policajce

Pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 159 prekršajnih prijava, izdali 1.059 prekršajnih naloga, oduzeli 15...

Nakon više godina, mještani naselja Beri dobiće novi asfalt

Ekipe Gradskog preduzeća Putevi d.o.o. sjutra će početi sanaciju glavne saobraćajnice kroz selo, kao...

Dačić: Međunarodna zajednica dozvoljava da dođe do sukoba na...

On je za TV Prva ocijenio da međunarodna zajednica praktično dozvoljava da dođe...

Rektor Božović: Upornost ključ uspjeha na Univerzitetu i nakon...

“Na UCG nudimo znanje, razvijanje sposobnosti za kritičko promišljanje i rasplamsavanje strasti ka...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare