test

SNP Andrijevica: DPS je bezočno licemjeran, zlonamjerni su, nekulturni i primitivni

Standard

25/01/2023

11:44

Iz odbora Socijalističke narodne partije u Andrijevici reagovali su danas na saopštenje tamošnjeg odbora Demokratske partije socijalista.



Bezočno licemerje glasnogovornika određenih opozicionih struktura u Andrijevici, kako navode iz SNP-a, dostiže neslućene visine.

“Premda se deklarativno zalažu za međuljudski sklad svake vrste, DPS svoje izlaganje i dalje zasniva isključivo na hipervještačkim podjelama ne mareći ni za šta drugo osim za svoj uskolični interes. Optuživati bilo koga za nešto što je činjeno decenijama od strane upravo onog ko napada, u najmanju ruku, vrijeđanje je dostojanstva i inteligencije svakog građanina. Zaboravljate, gospodo iz DPS-a, da smo mi uvijek bili jedno, pa i kada su se politički napravile dvije opštine – mi smo ostali nerazdvojna cjelina i sa ponosom ističemo međusobnu saradnju građana Andrijevice i Berana”, poručili su oni.

Saopštenja DPS-a su kako dodaju, “najveći vid zlonamjernosti, nekulture i primitivizma”. 

“Ostalo im je još, da zarad ličnih interesa, na ovaj način, dijele narod. Sreća, pa im više niko ne vjeruje i gleda na njih kao na one koji su unazadili i unizili jednu istorijski značajnu opštinu. Nije im smetalo da zarad glasova i profiterstva prebacuju stotine građana Berana u Andrijevicu i obrnuto, a smeta im pošten i dobronamjeran rad za dobro građana i Andrijevice i Berana. Žao nam je što smo morali ulaziti u ovu polemiku, ali smo htjeli da pošaljemo poruku građanima da ne treba da dozvolimo da nas prebrojavaju zlonamjerni i bezobzirni”, istakli su oni.

Izvor (naslovna fotografija):

Andrijevica

Ostavite komentar

Komentari (0)