Stijepović: Naša misija je bolji život svakog stanovnika Zete i tome smo posvećeni

Nekoliko dana nakon sjednice Skupstine Opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci, na kojoj je u Program rada Skupštine uvršten Predlog Odluke o izradi studije o opravdanosti osnivanja Opštine Golubovci, javio se sa svojim stavovima i inicijativom, poslanik DF-a, Milan Knežević. Predsjednik Odbora DPS-a Zete Ratko Stijepović kazao je njihov stav nepromijenjen i jasan od početka, te da podržavaju svaki program i inicijativu koja će dovesti do boljeg kvaliteta života stanovnika Zete.

“U kom organizacionom obliku će ubuduće egzistirati naša opština, odlučivaće ravnopravno svi građani Zete, na osnovu prethodno sprovedene zakonske procedure i stručne analize. Mi ovom pitanju, kao i svim drugim, pristupamo odgovorno, a ne na nivou politikanstva. Naša misija je bolji život svakog stanovnika Zete i tome smo posvećeni. Nadam se, da ćemo,po pitanju izrade ove studije, postići jedinstvo, bez obzira na političke razlike, ako smo iskreni u tvrdnji da nam je interes građana Zete na prvom mjestu”, naveo je Stijepović.

On je dodao da su oni pokrenuli ovu inicijativu, a nadaju se da će Knežević animirati svoje kolege, sa državnog i lokalnog nivoa, da je podrže, što na samoj sjednici nijesu svi uradili.

“Reći da nijedna kapitalna investicija u Zeti nije realizovana, me je začudilo, pa i od samog poslanika Kneževića… Poslije svih škola, vrtića i saobraćajnica, koje smo mi odradili, u Predlogu budžeta Vlade za 2021.godinu, nema ni jednog projekta vezanog za naše područje, iako smo se obratili Vladi  da se u kapitalni budžet nađe njih nekoliko. Jedan od njih je i vrtić u Gornjoj Zeti. Pošto je DF vlast na državnom nivou, vidjećemo kako će se zauzeti za povećanje budžeta i planiranih kapitalnih investicija za Zetu”, zaključio je Stijepović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Đukanović: Neću raspustiti parlament, neustavno ponovo razmatrati predloženog mandatara

U ekskluzivnom intervjuu za Glas Amerike Đukanović je rekao da će nastaviti sa...

Zirojević o hapšenju Miloševića: Sad je jasno što mu...

"Dobra vijest za sve trafike, akumulatore i bicikla u Crnoj Gori! Sad je...

Da li je Daka Davidović napustio CG? Ko je...

Nezvanične su i informacije da se Davidović više ne nalazi u Crnoj Gori...

Mugoša: Abazović će možda morati da podnese ostavku, a...

''Taman kad je smijenjeni premijer poželio da rekonstruiše smijenjenu Vladu, i to u...

Vjerio se Aleksa Bečić

Vijest o vjeridbi bivši predsjednik Skupštine Crne Gore podijelio je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare