Stijepović: Naša misija je bolji život svakog stanovnika Zete i tome smo posvećeni

Nekoliko dana nakon sjednice Skupstine Opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci, na kojoj je u Program rada Skupštine uvršten Predlog Odluke o izradi studije o opravdanosti osnivanja Opštine Golubovci, javio se sa svojim stavovima i inicijativom, poslanik DF-a, Milan Knežević. Predsjednik Odbora DPS-a Zete Ratko Stijepović kazao je njihov stav nepromijenjen i jasan od početka, te da podržavaju svaki program i inicijativu koja će dovesti do boljeg kvaliteta života stanovnika Zete.

“U kom organizacionom obliku će ubuduće egzistirati naša opština, odlučivaće ravnopravno svi građani Zete, na osnovu prethodno sprovedene zakonske procedure i stručne analize. Mi ovom pitanju, kao i svim drugim, pristupamo odgovorno, a ne na nivou politikanstva. Naša misija je bolji život svakog stanovnika Zete i tome smo posvećeni. Nadam se, da ćemo,po pitanju izrade ove studije, postići jedinstvo, bez obzira na političke razlike, ako smo iskreni u tvrdnji da nam je interes građana Zete na prvom mjestu”, naveo je Stijepović.

On je dodao da su oni pokrenuli ovu inicijativu, a nadaju se da će Knežević animirati svoje kolege, sa državnog i lokalnog nivoa, da je podrže, što na samoj sjednici nijesu svi uradili.

“Reći da nijedna kapitalna investicija u Zeti nije realizovana, me je začudilo, pa i od samog poslanika Kneževića… Poslije svih škola, vrtića i saobraćajnica, koje smo mi odradili, u Predlogu budžeta Vlade za 2021.godinu, nema ni jednog projekta vezanog za naše područje, iako smo se obratili Vladi  da se u kapitalni budžet nađe njih nekoliko. Jedan od njih je i vrtić u Gornjoj Zeti. Pošto je DF vlast na državnom nivou, vidjećemo kako će se zauzeti za povećanje budžeta i planiranih kapitalnih investicija za Zetu”, zaključio je Stijepović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Racija u Njemačkoj, pali i dileri iz Crne Gore

Kako prenose mediji, pretreseno je više desetina stanova, a fokus racije je bio na gradu Mesingenu. Tokom...

Đukanović: Na obroncima Bjelasice nema nijednog radnika, Vlada brine...

On je podijelio podatak koji ima da je kapitalni budžet u januaru bio projektovan na 20 miliona,...

Papa Franja primljen u bolnicu sa respiratornom infekcijom

Pregledi su pokazali respiratornu infekciju, koja nije kovid-19, i koja će zahtijevati nekoliko dana u bolnici, rekao...

U Belgiji pritvoreno sedam osoba osumnjičenih za planiranje terorističkih...

Tih sedam osoba privedeno je sinoć u okviru akcije protiv ekstremističkog djelovanja usmjerenog na radikalizaciju mladih ljudi....

Blinken o Dodiku: On je na Putinovom autoritarnom putu

Blinken je poruku uputio na zvaničnom Tviter nalogu, a Dodika je uporedio s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare