test

U Skupštini opštine Berane sekretar nasrtao na odbornice i odbornike

Standard

22/04/2024

21:24

U Beranama ni iz trećeg pokušaja nijesu uspjeli da privedu kraju 10. redovnu sjednicu tamošnjeg lokalnog parlamenta.



Iz Demokratske partije socijalista navode kako sve to govori da im dobrobit građana nije prioritet.

“Osim što odbornicima vladajuće većine nije prioritet da makar prisustvom sjednici pokažu minimum poštovanja prema građanima koji su ih birali, ni lokalni funkcioneri, predsjednik, potpredsjednici kao ni resorni sekretari nijesu našli za shodno da prisustvuju sjednici, a kamoli da uzmu učešće u njenom radu”, ističu oni.

Danas je još jednom, kako dodaju, građanima Berana demonstrirana potpuna nesposobnost vršenja lokalne vlasti i neophodnost raspisivanja vanrednih lokalnih izbora.

“Nervozu u vladajućim redovima najbolje oslikava, ponašanje sekretara Skupštine opštine koji je verbalno, a potom i fizički nasrtao na odbornice i odbornike opozicije. Nakon što je na samom početku sjednice, na zahtjev Kluba odbornika DPS, jednoglasno usvojen zaključak o odborničkim pitanjima, danas je ponovo na zahtjev našeg Kluba odbornika Skupština opštine donijela zaključak u vezi katastrofalnog stanja u Fudbalskom klubu “Berane” i potrebe preispitivanja i eventualnog raskida ugovora sa dosadašnjim sponzorima”, navode oni.

Dodaju kako u Beranama raste podrška DPS-u.

“Svojim jasnim stavovima u vezi sa svim pitanjima o kojima raspravlja Skupština opštine, kao i angažovanjem odbornika DPS na sjednicama i radnim tijelima, pokazujemo da smo dostojni ukazanog povjerenja građana Berana koje je iz dana u dan sve veće”, zaključili su oni.

Izvor (naslovna fotografija):

PV informer

Ostavite komentar

Komentari (0)