Vujović: Pozivamo DPS Prijestonice da pruži podršku CT Skupštini i time podrži novu vlast

Generalni sekretar Socijaldemokratske partije Ivan Vujović imao je poruku za sve koji su zabrinuti za jedinstvo crnogorskog bloka (od kojih neke vrlo cijeni) zbog događaja na Cetinju, a to je da DPS Cetinje pruži podršku programu u Skupštini Prijestonice Cetinje i time podrži i novu vlast.

“Kako sam siguran da će program nove lokalne vlasti, a što priliči izvornim suverenistima iz 90-ih SDP i SG LSCG koji jedini vrše vlast, biti nikad više crnogorski, patriotski i građanski: Pozivamo CT DPS da pruži podršku tom programu u CT Skupštini i time podrži i novu vlast. Ne brani im to niko, a tako mogu, ako im to posebno smeta, neutralisati glasove onih drugih partija kojih se, “principijelno”, grade jedino na lokalnom nivou, dok one iste na državnom nivou, po DPS, imaju „potencijal za saradnju“”, objavio je Vujović na FB profilu.

Eto formule za jedinstvo, ako su u sklopu „unutrašnjih reformi“, konačno dokučili da partija nije jednako država, naveo je Vujović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Zbogom „prijatelji“

Navodno istraživanje BIRN-a o radikalnim desničarima i ekstremistima u Crnoj Gori je sramna podmetačina i ništa više....

Vuković: Tiranija pod rukovodstvom Abazovića

Vuković je istakla da je vlast koja “ima fluidnu većinu” bila obavezna da ih pozove na razgovor,...

Konatar: URA spremna da odloži glasanje za sudije Ustavnog...

-Ako propustimo ovu šansu i ne izaberemo sudije Ustavnog suda, gubimo nove mjesece dragocjenog vremena u institucionalnoj...

Popović: Očekujemo najmasovniji skup do sada

Svi građani koji su svjesni galopirajuće krize koja prijeti da uruši kompletan državni sistem, oni koji svakodnevno...

Šehović: Pošaljimo i večeras poruku da ne pristajemo na...

-SVI na protest - poručio je Šehović. Podsjećamo, novi protest pokreta Ima nas biće...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare