Vuković: U želji da zaštitim Mariju Vuković, predložio sam joj da pruži podršku u drugačijoj formi

Povodom podrške Marije Vuković listi Pokreta ''Svi za naš GRAD, te brojnih komentara izrečenih tim povodom, oglasio se nosilac liste, dr Ivan Vuković.

Podsjećajući da je Pokret “Svi za naš GRAD”, u vremenu u kom dominiraju političke podjele i tenzije, sugrađanima ponudio platformu koja je inkluzivna, koja otvorena za sve ljude koji vole Podgoricu – platformu koja ne dijeli već okuplja, nosilac listed r Ivan Vuković istakao je da je počastvovan time što je puno sugrađana, među kojima i značajni broj istaknutih pojedinaca i ljudi koji nemaju nikakve veze sa politikom, podržao Pokret. Podrška je, između ostalih, došla i od sportskih idola savremene Crne Gore – Danke Kovinić i Marije Vuković.

Nažalost, Marijina podrška aktuelnom gradonačelniku Vukoviću, izazvala je brojne komentare.  

“Iznad svega cijenim Marijino povjerenje i njenu iskrenu namjeru da, kao neko ko ne pripada nijednoj partiji, niti ima bilo kakvu ambiciju da se bavi politikom, podrži mene i moj tim. Vođen osjećajem odgovornosti i obavezom da je zaštitim od svega što bi, na bilo koji način, moglo negativno uticati na njenu sportsku karijeru, predložio sam joj da umjesto učešća na listi, pruži podršku u drugačijoj formi, što je ona i prihvatila”, istakao je Vuković.

“Uz iskreno žaljenje zbog neprijatnosti kojima je bila izložena proteklih dana, koristim priliku da još jednom zahvalim našoj sportskoj heroini na tome što je odlučila, vođena najplemenijim pobudama, da bude uz mene u ovom trenutku”, zaključio je Vuković.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

1 komentar

guest

1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
DUKLJA
DUKLJA
17/09/2022•21:51 21:51

GOSPODO ! PRAVITE OGROMNU GREŠKU NEPOZIVAJUĆI U KOALICIJU “PARTIJU CRNOGORSKIH MUSLIMANA”.VI SMIŠLJENO STIGMATIZUJETE ,DISKRIMINIŠETE I VRŠITE ASIMILACIJU. ČLANOVI I RUKOVODSTVO TE PARTIJE SU ZASIGURNO NAJLOJALNIJI GRAĐANI CRNE GORE UZ CRNOGORCE ISLAMSKE VJERE.OVE DVIJE GRUPACIJE GRAĐANA CRNE GORTE ISLAMSKE VJERE, NEMAJU REZERVNE DRŽAVE ,NJIHOVA JE HIMNA ” OJ, SVIJETLA MAJSKA ZORO”,NJIHOVA JE ZASTAVA ZVANIČNA ZASTAVA CRNE GORE ,NJIHOV JEZIK JE CRNOGORSKI JEZIK,itd …… ONI IMAJU BEZREZERVNU PODRŠKU CRNOGORSKIH PATRIOTA.