test

Vuksanović Stanković: Car je go;Abazović : Imaju li Raško i Ranko odijela?

Standard

19/08/2022

22:56

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković je kazala da ne zna zašto se ovoliko govori i raspravlja kad je jasno da je Abazović završio, da je 'car go'.

“Pogledajte ga molim vas građani CG. Sva sublimacija politike vlade Dritana Abazovića je – car je go”, kazala je Vuksanović Stanković.

“Imaju li Raško i Ranko odijela?”, pitao je Abazović.

“Zapitajte se malo i za svoju okolinu blisku. Ima li ih u ovoj priči od danas. Lako je što je ovaj car go, on nije ni imao priliku da stavi nešto na sebe ali one bunde što ste dobili, i što ste pokrili ono što je na nezakonit način uzeto od građana CG, govorim u političkom smislu, mada nijeste ni vi cvećka kad je to u pitanju. Nudizam na svaku stranu”, kazao je Abazović.

Vuksanović Stanković kaže da je Abazović prevario Zdravka Krivokapića, kolege iz DF-a, kolege iz stranke, birače URE, i ono što je najgore prevario je kaže sebe.

“Za vas je politička karijera završena. Možete da pecate ribu na Bojani. Vama je potrebno da se smirite. Ali se sigurno više politikom nikada više neće baviti”, poručila mu je poslanica Vuksanović Stanković.

.

Ostavite komentar

Komentari (1)

JovoZ

19 Aug. at 23:27

Imaju za koji metar više štofa od Abazovića,