Putuj u Srbiju, uz najbolju godišnju roming kartu

Godišnji m:roming tiket samo u decembru za 29,9 eura!

Kako bi svojim korisnicima obezbijedila da ostanu u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Srbiji, kompanija MTEL je od danas pripremila novu ponudu za omiljeni servis korisnika – godišnji m:roming tiket.

U ponudi je Prva klasa tiket koji za samo 29,9 eura omogućava svim korisnicima MTEL-a da od trenutka aktivacije pa sve do kraja 2023. godine, dok se nalaze u romingu u Srbiji (na mt:s mreži) aktiviraju neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka m:tel mrežama (068, 060 i 078 MTEL mreži), neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i m:tel mreže (068 i 060 MTEL mreže), kao i neograničeni mobilni Internet.

U ponudi su 30-dnevni tiket po cijeni od 15.9 eura, potom 15-dnevni tiket po cijeni od 9,9 eura i sedmodnevni tiket po cijeni od 5,9 eura.

Ponuda važi za aktivacije do 31.12.2022.godine. Tiket je namijenjen prepaid, postpaid i biznis korisnicima MTEL-a.

Kupovina Prva klasa tiketa se vrši putem m:tel menija – pozivom *105#, putem Moj m:tel aplikacije, pozivom Korisničkog servisa 1600, u poslovnicama MTEL-a kao i slanjem besplatnog SMS-a sadržine: tiket 5 na broj 14555.

Svi benefiti važe od trenutka aktivacije dok se korisnik nalazi u romingu u Srbiji, na mt:s mreži. Mtel zadržava pravo izmjene uslova korišćenja, uz primjenu fer politike.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Radončić: Abazović će prije ili kasnije završiti iza rešetaka,...

Komentarišući podatke Pobjede prema kojima će stranke „stare“ parlamentarne većine ući u predsjedničku trku sa najmanje 11.000...

Učenik se plaši da ide u školu, učiteljica zbrinjava...

“Dječak ukupno treba da primi pet doza vakcine protiv bjesnila, svakodnevno ide na previjanje i zakazali smo...

CDT: Parlamentarna većina dodatno usavršila logiku ” “jedan zaposleni,...

Biljana Papović iz CDT smatra da većina formirana nakon parlamentarnih izbora 2020. godine nije ispunila obećanje dato...

Podgorica: Izgorjelo vozilo na Zabjelu, na drugom materijalna šteta

Na lice mjesta upućena je jedna posada sa tri vatrogasca. "Požar je ugašen u...

Podgorica: Gorjela kuća na Koniku

Na lice mjesta upućene su tri posade sa devet vatrogasaca. “Izlaskom na lice mjesta...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare