Basket spektakl na Ski centru Kolašin 1600

3×3 Admiral karavan se ne zaustavlja. Nakon Podgorice, Bijelog Polja, Golubovaca i Pljevalja, basket će se ovog vikenda igrati na Ski centru Kolašin 1600

Ovo će biti prvi FIBA 3×3 turnir u Kolašinu, a organizator događaja su Skijališta Crne Gore.

,,Čast nam je što ćemo po prvi put u Kolašinu biti domaćini organizacije 3×3 Montenegro turnira. Nadamo se da će ovakve i slične manifestacije postati tradicionalne na ski centru Kolašin 1600 kao i na svim budućim ski centrima u okviru Skijališta Crne Gore, prije svega zbog toga što su ski centri zimi kao i ljeti centri okupljanja ljudi koji vole sport, prirodu, aktivan život, slobodno vrijeme ispunjeno zabavom. Posebno zadovoljstvo nam je što je u takmičenje uključena i mlađa populacija i što na ovaj način afirmišemo zdrave stilove života i dajemo pozitivan primjer zabave.’’ – saopštili su predstavnici Skijališta Crne Gore.

Na programu događaja će i na ovom 3×3 Montenegro turniru, pored muškog seniorskog turnira, biti turnir za djevojke i takmičenja za mlađe kategorije.

,,Veoma smo srećni što smo ove sezone uspjeli u ovoj mjeri da uključimo djevojke i mlađe kategorije. S obzirom na zabavni dio programa na turnirima, uvijek govorimo da je 3×3 mnogo više od basket turnira, a sada s pravom možemo reći i da 3×3 u Crnoj Gori igraju sve starosne kategorije i oba pola. Zahvaljujemo i našim partnerima iz Skijališta Crne Gore, koji su to prepoznali i podržali, tako da ćemo i u Kolašinu realizovati gore navedene aktivnosti.’’ – rekao je ispred 3×3 Montenegro organizacije, Milorad Šutulović.

Iz organizacije su naglasili i da, ta razliku od ostalih turnira, program oba dana Kolašin Open 2K21 turnira počinje u podne. Za sve učesnike i gledaoce, obezbijeđen je i prevoz od Kolašina do ski centra.

Više informacija o događaju se može dobiti na 3×3 Montenegro profilima na Instagram-u i Facebook-u, a turnir će se prenositi uživo na 3×3 Montenegro YouTube kanalu.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Već vakcinisanim Amerikancima vjerovatno će biti potrebna buster vakcina?

Dr Etnoni Fauči, glavni medicinski savjetnik predsjednika Džoa Bajdena, rekao je za NBC da će se “na kraju...

UP: Uhapšena državljanka Srbije, pokušala da proda maloljetnicu za...

Kako je saopšteno iz Uprave policije, uhapšena se sumnjiči za krivično djelo trgovina ljudima na štetu maloljetne...

Preminuo Dobrilo Gačević, direktor TE Pljevlja

Dobrilo Gačević je dugogodišnji radnik Elektroprivrede Crne Gore, a cijeli svoj radni vijek,...

Sudija Radomir Ivanović od 8. oktobra u penziji

On je samo jedan u nizu sudija koji će na osnovu novog zakona otići u penziju.

Zaraženo više od 1.100 đaka i 253 nastavnika

Na sajtu COVID-19 i obrazovanje objavljeno je da je u osnovnim školama zaraženo 539 učenika, u srednjim...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare