Džudisti i džudistkinje kluba “Dečić” osvojili 16 medalja na dva turnira: Trener džudo kluba Akademik iz Nikšica, pokazao nasilničko ponašanje

Na nedavno održanim džudo turnirima u Podgorici dr. 'Šcepan Simanić' i međunarodnom džudo turniru 'Tivat 2021' džudisti i džudistkinje kluba 'Dečić' su osvojili šesnaest medalja.

Lina Bičić, bila je zlatna u Podgorici i Tivtu. Anid Bičić osvoji je prvo mjesto u Podgorici. Artan Šabaj treće mjesto u Podgorici. Daris Muković treće mjesto. Ljačević Mustafa prvo mjesto, Mustafa Teida drugo mjesto u Podgorici. Malagić Hamza treće mjesto u Tivtu. Janjević Luka treće mjesto u Tivtu. Muković Nelma prvo mjesto u Podogrici a drugo u Tivtu. Emil Muković osvojio je treće mjesto u Tivtu. a Šemso Muković treće mjesto u Podgorici.

Braća Ismaih i Dino Mustafa. Organizacija turnira je bila na visokom nivou, bio je prisutan veliki broj takmičara i tamičarki.

Zadovoljni smo sa osvojenim brojem medalja naših poletarki i poletaraca kako u Podgorici tako i u Tivtu, kazali su iz kluba.

“U Tivtu je bila dobra organizacija takmičenja sa velikim brojem takmičara ali je pokvario utisak trener džudo kluba Akademik iz Nikšića koji je pokazao pred velikim brojem mladih takmičara i takmičarki nedolično, nesportsko i nasilničko ponašanje koje je zgrozilo prisutne gledaoce i takmičare”, kazao je Jašević i dodao:

“Kako još uvjek nemamo nacionalni savez očekujemo od rukovodstva džudo kluba Akademik koji je u većinskom vlasništvu Mup-a da će preduzeti odgovarajuće disciplinske mjere kako se ovo nikada više ne ponovi i što zakonom o sportu je strogo zabranjeno “, ističe Ekan Jašavić trener i osnivač džudo kluba Dečić.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Eksplozija u Tološima, pronađeno beživotno tijelo

Prema informacijama našeg portala na ovom mjestu eksplodirao je automobil i u vozilu...

Na ulazu u Srbiju: CG državljanin uhvaćen sa 13,5...

Kako navode srpski mediji, sve se dogodilo na graničnom prelazu Gostun (Dobrakovo), i to na ulazu u...

U KCCG 47 pacijenata životno ugroženo

Kako je saopšteno iz KCCG njih 47 je životno ugroženo.

Nadal: Umoran sam od priče o Novaku, volio bih...

Nadal je prethodnih dana bio jedan od ljudi koji su insistirali na tome kako je Đoković trebalo...

Brajović: Tek ćemo vidjeti efekat i udar omikron soja

Ona je u Jutarnjem programu TVCG saopštila da je stav SZO takav da...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare