Kapisoda: Uskoro odluka o saradnji sa Roganovićem

Rukometni savez mora uskoro donijeti odluku da li će produžiti ugovor sa selektorom Zoranom Roganovićem, pošto naše najbolje rukometaše čekaju važne utakmice u predstojećem periodu.

“Lavovi” su na nadavnom Evropskom prvenstvu u Mađarskoj napravili najveći uspjeh na velikim takmičenjima, osvojili su 11. mjesto, sa učinkom od čak tri trijumfa. U prethodnih pet nastupa na EP samo jednom su prošli glavnu rundu, i to 2008. godine, i imali svega jednu pobjedu u 18 utakmica.

Baraž za Svjetsko prvenstvo protiv boljeg iz dvomeča između Grčke i Bosne i Hercegovine je u aprilu, a status selektora Roganovića tek treba da bude riješen.

Još uvijek traje ugovor selektoru Zoranu Roganoviću, kada mu istekne opet ćemo razgovarati, vidjeti da li nam se poklapaju planovi. I prošle godine smo pravili ugovor koji je trajao godine, imao još malo vremena , ali sigurno da u neko najskorije vrijeme moramo donijeti odluku, jer čekaju nas vrlo važne utakmice – kazao je predsjednik Rukomentnog saveza Petar Kapisoda u emisiji “Naglas” na TVCG.

“Lavovi” imaju priliku da izbore drugo učešća na planetarnim smotrama, nakon jedinog učešća koje su imali 2013. godine na prvenstvu u Španiji.

Mislim da bi se plasman na Svjetsko prventsvo nadovezao na uspjeh sa šampionata Evrope i to bi bila sjajna godina za naš rukomet – dodao je Kapisoda.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Samardžić: Jedva čekam da dam izjavu, iz više razloga

Samardžić je na Tviteru prokomentarisao tekst sa portala Vijesti, objavljen danas, pod naslovom...

Predsjednik opštine Nikšić predlaže da EPCG kupi Željezaru

''Mi smo preuzeli fabriku, od sada svi pregovori mogu da se vode samo...

Poslije sto godina: Crnogorska zastava na crkvi na Bijeloj...

“Ovime su se Bandići pridružili ostaloj braći Crnogorcima koji su krenuli u misiju vraćanja crnogorskih simbola u...

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV BIVŠEG RUKOVODSTVA IRF: Vukčevića, Vujovića, Jankovića...

Na optužnici Specijalnog tužilaštva su, pored Vukčevića, direktora Sektora za kredite Zorana Vujovića, šefa Sektora za finansijske...

U ODGOVORU STANDARDU: Air Montenegro još nema procjenu štete...

"U ovom trenutku postoji dio procjene troškova, a konačna procjena će se utvrditi...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare