Radulović: Igrali smo bolje nego što govore rezultati, možemo da budemo ponosni

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović istakao je nakon poraza u Budimpešti da ostaje žal što nismo iskoristili očigledne prilike, ali i da je presudio individualni kvalitet.

“Jedna zanimljiva utakmica, mi smo u nju ušli onako kako smo je i pripremali, da idemo na pobjedu, sve je u prvom poluvremenu bilo pod kontrolom, ali u tim momentima nismo mnogo prijetili domaćinu. Stekao sam utisak da se nismo dovoljno oporavili. Međutim, disciplina na terenu, energija, donijela nam je vođstvo, išli smo do poluvremena kako treba a onda scenario sličan kao u Srbiji. Dvije iznuđene izmjene, tako da nam se u ta dva minuta sve srušilo. Nastavili smo da igramo, prekomponovali ekipu, napadali, željeli smo pobjedu, znali smo rezultat utakmice u Leskovcu, krenuli na sve ili ništa, žao mi je što nismo postigli golove iz očiglednih situacija, pogotovo što su Mađari golove dali iz težih pozicija. Opet je presudio taj individualni kvalitet, taj Soboslaj koji je sa dva gola riješio utakmicu” istakao je Radulović.

Što se tiče cjelokupnih kvalifikacija, igrom možemo biti zadovoljni, bodovima ne, kazao je Radulović nakon utakmice.

“Ja sam ponosan na ono kako smo izgledali u svakom meču, dali smo sve od sebe i to je najvažnije. Momci su na svaku utakmicu ginuli, nekada individualni kvalitet, nekada sudijske greške, sve se to dešava i drugima. Čestitao bih momcima, ova ekipa ima perspektivu, vidjeli ste da se pojavljuju ti mladi igrači, vidjeli ste jednog Rubežića kojeg je sada Evropa upoznala, tu je Đikanović, to je nešto što je perspektiva ove reprezetacije” kazao je Radulović.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare