test

Stojković: Crna Gora je kvalitetna, uplašio sam se kad sam vidio prezime Savićević

Standard

26/03/2023

18:33

Crna Gora ima mladu i dobru ekipu, koja se ne smije potcijeniti, kazao je selektor Srbije Dragan Stojković, navodeći da očekuje od svog tima da u svakoj utakmici bude najbolji na terenu i da osvaja bodove.

Crna Gora i Srbija odigraće sjutra u Podgorici utakmicu drugog kola kvalifikaciaj za Evropsko prvenstvo.

Stojković je ponovio da nema nema tajni među selekcijama.

“Znam čime rival raspolaže, znam i da nema povrijeđenog Marka Jankovića, koji je odličan igrač. Crna Gora je dobra i mlada ekipa koja ne smije da se potcijeni. To su osjetili Holanđani”, rekao je Stojković.

On je kazao da mnogo cijeni Crnogorce, navodeći da imaju mnogo dobrih igrača.

“Nema mnogo razlike u utakmicama, sve one nose važnost, bodovi imaju potpuno jednaku težinu u svakoj. Očekujem od svog tima da uvijek bude najbolji na terenu, da osvaja bodove. Sada se pruža druga prilika poslije preskočene prve prepreke i trijumfa nad Litvanijom”, rekao je Stojković.

On očekuje kvalitetan i uzbudljiv, takmičarski meč.

“Vjerujem da moji momci mogu da iznesu taj teret i da ćemo odigrati kako znamo”, rekao je Stojković.

Dobro raspoloženi Stojković uz osmijeh je istakao i da mu nije bilo svejedno kada je u timu koji je slavio u Razgradu vidio prezime Savićević.

“Ispratili smo utakmicu protiv Bugarske i jako važnu pobjedu za Crnu Goru. Znam da nema Jankovića, koji je odličan igrač i šteta što je povrijeđen. Priznajem jedino da sam se uplašio kada sam vidio Savićevića u timu, pomislio sam da se Dejo vratio, pitao se kako ćemo onda.”

Duel na Gradskom stadionu počeće u 20 sati i 45 minuta.

Ostavite komentar

Komentari (1)

Micko

26 Mar. at 17:55

Nula od čovjeka, psuje igračima šiptarski majku!