Izvor:nova.rs

Četvorici “Pink pantera” određen pritvor zbog krađe satova

Viši sud u Beogradu je, nakon saslušanja osumnjičenih N.S, N.B, A.J i S.Š., koji su u medijima označeni kao članovi bande "Pink panteri", odredio im pritvor od 30 dana.

“Osumnjičenom N.S na teret se stavlja krivično djelo udruživanje radi vršenja krivičnih djela iz člana 346. stav 5. u vezi stava 2. KZ, krivično djelo razbojništvo iz člana 206. stav 3. u vezi stavova 2. i 1. KZ i prikrivanje iz člana 221. stav. 4. u vezi stava 1. KZ, a osumnjičenima N.B, A.J, i S.Š krivično djelo udruživanje radi vršenja krivičnih djela iz člana 346. stav 5. u vezi stava 4. KZ, krivično djelo razbojništvo iz člana 206. stav 3. u vezi stavova 2. i 1. KZ i prikrivanje iz člana 221. stav. 4. u vezi stava 1. KZ”, navodi se u saopštenju Višeg suda.

Podsjetimo, N. S, N.B, S.Š. i A. J. uhapšeni su zbog sumnje da su kao organizovana kriminalna grupa od 14. do 21. decembra u Dizeldorfu u Njemačkoj i u Beogradu, izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela, razbojništvo i prikrivanje.

N.S. je uhapšen u Beogradu kada je sedam skupocjenih računih satova (koje je prethodno prokrijumčario iz Njemačke u Srbiju ) marke „Breguet” (ukupne vrijednosti od 352.440.00 eura) predao radi dalje prodaje N.B.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Medijska zajednica Crne Gore želi konkretne reforme medijskog sektora

Anketa je sprovedena putem online upitnika u periodu od sredine decembra 2021. do sredine januara 2022. godine....

Rudan o Đokoviću: Da si silovatelj djevojčica, premijer kriminalac,...

 Ona je, između ostalog, uporedila njegov slučaj sa još jednim koji puni novinske natpise ovih dana: optužbe...

URA: Osuđujemo skrnavljenje fasade crkve u Podgorici

Oni su naveli da izolovani slučajevi bazirani na vjerskoj netrpeljivosti nikada neće biti društveno prihvaćeni u Crnoj...

Evrokup novčano kaznio Budućnost

“Plavi” su kažnjeni zbog ubacivanja predmeta u teren tokom meča protiv Bursaspor u prošlom kolu.

Muratović: Nadležne institucije da rade svoj posao i reaguju...

 Jučerašnji napadi na porodicu Martinović samo su kontinuitet nečega čemu su dugo izloženi neistomišljenici vlasti od strane...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare