Majka i sestra Luke Bojovića prve stigle na mjesto zločina: “Milorad im je bio zaštitnik i brinuo je o njima”

FOTO: Novosti.rs

Dvojica nepoznatih muškaraca na motoru su u ponedjeljak oko 20.30 sati ubila Dragoslava Miloradovića (43), inače kuma Luke Bojovića, ispred njegove samouslužne autoperionice na Karaburmi. Potom su pobjegli sa mesta zločina, a prve su, na mjesto ubistva, stigle Anđelka i Marija Bojović, majka i sestra Luke Bojovića.

“Ubijeni Miloradović bio je kum porodice i ostao je odan prijatelj Luki i njegovoj porodici čak i posle njegovog hapšenja u Španiji. Bio je uz njih i brinuo o njima, naročito od kako je Nikola ubijen, a Vuk Bojović preminuo. Nikolino ubistvo teško mu je palo”, kaže sagovornik Kurira.

kurir ssh

FOTO: screenshot/Kurir

Podsjećamo, nepoznati napadači na motoru ubili su Miloradovića, naočigled njegove supruge. Prema nezvaničnim informacijama, njih dvoje dovezli su se neposredno prije zločina “mercedesom” do lokala i sjeli na klupu.

“Nevjenčana supruga ubijenog ispričala je da su sjedeli na klupi i da je Dragoslav čitao vijesti na telefonu, kada su naišla dvojica muškaraca na motoru. Jedan je sišao, sa pištoljem u ruci krenuo prema njima i gotovo odmah počeo da puca. Ubijeni je pokušao da pobjegne, ali je teško ranjen pao, a napadač je prišao i nastavio da puca u njega”, navodi izvor Kurira iz istrage.

Ko su Anđelka i Marija Bojović?

Anđelka Bojović (66) slikarka, profesorka čak i dekan Fakulteta likovnih umjetnosti uhapšena je sredinom prošle godine sa Matijom Bojovićem, sinovcem svog bivšeg supruga, zbog sumnje da su pripemali ubistvo Ratka Koljenišića, optuženog za ubistvo njenog mlađeg sina Nikole. U automobilu u kome su uhapšeni, policija je pronašla fotoaparat sa slikama Koljenšićeve kuće, a pretresom Matijine kuće i vikendice arsenal naoružanja, piše Blic.

Oboje su negirali krivicu na saslušanju.

Anđelka je u braku sa Vukom Bojovićem rodila troje djece, Luku, Nikolu i Mariju. Vuk je međutim ostavio i sa drugom suprugom započeo novi život, u kome je dobio ćerku. Ona nikada nije mogla da to prežali, i do njegove smrti se predstavljala kao njegova supruga.

Za medijsku pažnju kojoj je bila izložena njena porodica, pogotovo Luka, nije krivila njega nego novinare. Njena ćerka Marija je u namjeri da odbrani čast brata Nikole, tužila nekoliko medija, a na suđenjima je tvrdila da je Nikola bio samo običan mladić, student, bez kriminalnog dosijea, koji nije upetljan ni u kakve mafijaške poslove.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Muzička zvijezda R. Keli osuđen na 30 godina zatvora

Pjevač i tekstopisac osuđen je za reketiranje i seksualnu trgovinu prošle godine na suđenju koje je podstaklo...

VIDEO: Na kuli Beograd istaknute zastave Crne Gore i...

Premijer Dritan Abazović podijelio je snimak zastava na kuli Beograd i zahvalio se “domaćinima na lijepom gestu”.

Đurović: Makar dio Svetog Stefana mogao bi biti otvoren...

Makar dio Svetog Stefana mogao bi biti otvoren tokom sezone. To je saopštio ministar ekonomskog razvoja i...

“Putin na njega vrši VELIKI PRITISAK”-BJELORUSIJA SPREMA NAPAD NA...

Na sastanku sa bjeloruskim predsjednikom Aleksandrom Lukašenkom tokom vikenda, ruski predsjednik Vladimir Putin najavio je slanje balističkih...

Milatović o izjavi Brnabić: Izgleda da licemjerju ni nebo...

"Abolicija za dokone granične policajce MUP Srbije koji su bez znanja državnog vrha maltretirali naše poslanike više...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare