Novi predsjednik Argentine: ‘Lav’ ili ‘ludak’ VIDEO

Novi predsjednik Argentine Javier Milei tvrdi da je seksualno obrazovanje marksistička zavjera, koja ima za cilj uništenje porodice, svoje engleske mastife naziva svojom ''djecom sa četiri šape'', smatra da ljudima treba dozvoliti da prodaju svoje vitalne organe i velika je podrška Izraela.

Obožavatelji ga zovu “ludak” i “perika”, zbog njegove neposlušne kose, a on za sebe kaže da je “lav” i “anarhokapitalista”, prenosi Tanjug, pozivajući se na AP.

Prije nekoliko godina bio je televizijski govornik koji je pričao protiv državne potrošnje i vladajuće političke klase u Argentini.

No, u to vrijeme, pa sve do prije nekoliko mjeseci, rijetko ko je vjerovao da ima šansu da postane predsjednik druge po veličini ekonomije Južne Amerike.

Odbacuje ideju da ljudi imaju ulogu u klimatskim promjenama, a papa Franju je u jednom televizijskom gostovanju opisao kao “imbecila” i “predstavnika zla na zemlji”.

Protivi se feminističkoj politici i abortusu, koji je Argentina nedavno legalizovala, te predložio održavanje referenduma po tom pitanju.

Kao simbol dubokih rezova koje zagovara, Milei je tokom predizborne kampanje nosio motornu testeru.

Predsjednik Argentine takođe ne prikriva ni svoju podršku i privrženost Izraelu.

Ni njegova gostovanja u Tv emisijama ne ostavljaju radvnodušnim…

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare