Izvor:Klix.ba

Odbačena Trampova tužba za poništavanje glasova

Sudija iz Pensilvanije je odbacio tužbu Trampove kampanje u kojoj je traženo da se ponište milioni glasova koji su pristigli poštom.

Sudija iz Pensilvanije je odbacio tužbu Trampove kampanje u kojoj je traženo da se ponište milioni glasova koji su pristigli poštom.

“Trampova kampanja je pokušala obespraviti gotovo sedam miliona birača”, rekao je to sudija Matthew Brann koji je odbio tužbu i za koju je kazao da se temeljila na navodima o nepravilnostima, ali bez ikakvog osnova.

Trampova kampanja je izgubila mnoštvo sličnih parnica u kojima su osporavali izborne rezultate, a njihovi najnoviji napori su usmjereni na onemogućavanje Džo Bajdena da bude formalno proglašen predsjednikom.

Međutim, odluka sudije Branna da odbije Trampa je približila Bajdena zvaničnoj pobjedi, a u isto vrijeme Trampu i njegovoj borbi sa izbornim rezultatima zadala još jedan težak udarac

Odbrana u ovom procesu nije bila zadovoljna jer nisu uspjeli utvrditi krivicu Republikanaca za bilo kakvu izbornu krađu, a pravni tim Donalda Trampa je najavio da će hitno uložiti žalbu na odluku.

Preuzmite našu aplikaciju

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare

NAJNOVIJE

CEDIS: Brojevi telefona za prijavu kvara nijesu u funkciji

Kako ističu, razlog je to što je treće lice prekinulo kablove Telekoma na nekom od gradilišta pa...

Još 412 slučajeva koronavirusa, 8 smrtnih ishoda

Novootkriveni su iz sljedećih opština: opštinaoboljeliPodgorica155Nikšić81Danilovgrad20Bar19Berane17Rožaje17Kotor15Tuzi14Budva13Herceg Novi12Pljevlja12Tivat11Cetinje8Plužine4Šavnik4Bijelo Polje3Ulcinj3Mojkovac2Kolašin1Žabljak1 Od jučerašnjeg presjeka...

Od početka epidemije u Iranu preminulo 50.000 ljudi, više...

Mjera dvonedjeljnog djelimičnog karantina u Teheranu i drugim velikim gradovima doprinijela je usporavanju širenja epidemije, ali je...

I večeras kolone sa trobojkama, upoznat tužilac

Kako saznaju iz policije, u Pljevljima je kolona sa 100 vozila u Beranama 200, u Tivtu 20...

BiH: 975 novozaraženih koronavirusom, umrle 42 osobe

Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je 13 smrtnih slučajeva. Takođe je saopšteno da je od...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare