Izvor:nova.rs

Prijetnje smrću Mariniki Tepić: Metak u potiljak vama i vašoj djeci

Kao odgovor na njen tvit u kom otkriva da je saopštenje Rio Tinta poslato sa imejla Vlade Srbije, potpredsjednici Stranke slobode i pravde Mariniki Tepić i njenoj djeci stigle su prijetnje srmću, takođe preko Tvitera, sa naizgled lažnog naloga.

Nakon što se putem Tvitera oglasila povodom saopštenja Rio Tinta, potpredskednica SSP-a Marinika Tepić dobila je prijetnje smrću sa Tviter naloga pod imenom Danko Nikolić.

Ona je u svom tvitu otkrila da je saopštenje Rio Tinta poslato sa imejl adrese Vlade Srbije i napisala da su Premijerka Srbije Ana Brnabić i Predsjednik Aleksandar Vučić „providni“ i da im „neće proći obmana“.

“Saopštenje Rio Tinta poslali sa imejla Vlade Srbije! Nema tog izvlačenja i ‘ukidanja’ kojim ćete prikriti da ste sve vrijeme sinhronizovani sa Rio Tintom i da samo fingirate sukob do izbora!” napisala je Tepić, kojoj je na to stigao sljedeći odgovor:

“Neceš ti prći više. Džabe ti limuzine i džipovi kada metak prolazi kroz šoferku kao ništa a ja imam više nego pun šaržer za tebe i tvog žutog gazdu Đilasa svima metak u potiljak redom i vašu djecu izdajničku sve…”

Tviter nalog sa kog je prećeno Mariniki Tepić i njenoj deci napravljen je u januaru 2022. godine. Pored komentara ispod fotografija automobila i žena, praktično jedine objave sa ovog naloga su komentari na tvitove Marinike Tepić (4), Dragana Đilasa (1), Pavla Grbovića (1), Sergeja Trifunovića (1), kao i N1 televizije (2) i naloga “Detektor Laži” (2).

Uzevši to u obzir, može se zaključiti da je nalog napravljen sa ciljem upućivanja pretnji i vređanja Marinike Tepić i drugih članova opozicije.

Što se tiče drugih objava sa Tviter naloga Danko Nikolić, evo kako su neke izgledale:

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Brazil: Zbog obilnih padavina proglašeno vanredno stanje

Južna brazilska savezna država Santa Katarina proglasila je u četvrtak vanredno stanje nakon obilnih kiša koje su...

Danas oblačno, uveče kiša

Kako je saopšteno iz Zavoda hidrometeorologiju i seizmologiju, kratkotrajno će biti sunčanih perioda, prvenstveno na sjeveru.

Slavlje na ulicama Prištine, Kurti i Osmani čestitali Švajcarcima

Vozeći se u automobilima okićenim albanskim zastavama, građani Prištine, u petak uveče proslavili su pobjedu Švajcarske nad...

Zimske bolesti disajnih organa: Evo koji su simptomi i...

Tokom pandemije kovida-19 smo se uvjerili koliki je značaj mjera lične higijene i pojačanog opreza u prevenciji...

Satelitski snimak pokazuje da je glavno groblje u Mariupolju...

Kompanija je objavila dva satelitska snimka groblja jedan pored drugog, jedan od 29. marta i drugi od...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare