Najposesivniji znaci u horoskopu

Prema horoskopu, postoje znakovi koji su veoma posesivni, uskraćuju slobodu partneru i žele da je sve pod njihovom kontrolom. Predstavljamo tri najposesivnija znaka.

Bik

Njegova posesivnost proizilazi iz želje da se osjeća sigurno, a kada je partner u pitanju voli da zna da je samo njegov i ničiji više.

Nije teško zamisliti kako Bik kao dijete kaže za nekoga: “on ili ona je moj”. Bik očekuje potpunu posvećenost odanost i vjernost, forsira osjećaj pripadnosti. Sa ovakvim stavom mnogim partnerima je naporno da izdrže ovakvu vrstu odnosa.

Bikovi nisu samo posesivni kada su drage osobe u pitanju, to vredi i za stvari koje posjeduje, posebno ako je riječ o skupocjenostima.

Lav

Želite da svako u vašoj blizini bude potpuno svjestan šta je vaše! Lav voli lijepe ljude i lijepe stvari i želite ih u svojoj blizini.

Lav zbog toga ne misli da je posesivan, već se osjeća zahvalno na tome što ima. Lav je osoba koja voli da misli da posjeduje jedinstvene predmete i da ima posebnog parnera pa se hvali time kao stečenom imovinom…

Ipak, Lav nekako uspjeva da sve to predstavi na šarmantan način. Pitanje je samo kako na to reaguje partner, odsnosno da li mu je to dovoljno da ostane uz njega.

Škorpija

Opasan i veoma oprezan znak. Uvijek je sumnjičav i ljubomorne prirorode, u strahu da će ga neko napustiti i iznevjeriti – dovoljni razlozi da Škorpija partnera drži pod kontrolom.

Mnogi mogu da osjete Škorpijino emotivno gušenje, kako gube nezavisnost u njenoj blizini.

To je smiješno jer ljude privlači upravo Škorpijina nezavisnost koju poslije veoma lako pokušavaju da oduzmu partneru.

Tako se i dešava najgore – partneri ne mogu da izdrže Škorpijin snažan zagrljaj i bježe od njega.  

Preuzmite našu aplikaciju

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare

NAJNOVIJE

LP: Da li je Srbija dobila drugu Vladu? Nećemo...

U toj stranci kažu da nema nikakve koristi od "verbalnih vratolomija" premijera Zdravka Krivokapića, niti od slikanja...

Uspješno završena 14 miliona vrijedna revitalizacija seoske mreže

Kako je saopšteno iz CEDIS-a, aktivnosti se sprovode kroz dva paralelna projekta, čija je prva godina vrijedna...

SPP: Zabrinuti smo jer u novoj Vladi nema ni...

“Kao partija koja je svoju političku misiju vezala za demokartizaciju, vraćanje države u pravne okvire, time i...

Injac: Na Sinjajevini neće biti vojnih aktivnosti

" Odmah po započinjanju mojih dužnosti Ministra odbrane, provjeriću svu dokumentaciju i planove vezane za Sinjajevinu, a...

U remont pumpne stanice na Marezi biće uloženo oko...

Remont agregata izvode specijalizovane kompanije KMN servis i CMC GROUP, a ugovorena vrijednost radova sa nabavkom rezervnih...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare