Izvor:GLOSSY

Seks u moru ili na plaži?

Ljeto je vrijeme kada se strasti razbuktavaju, a kako i ne bi kad se vaša voljena osoba oskudno odjevena šeta pored vas. Mišićavo muško tijelo i mali bikini koji pokriva samo najintimnije djelove tijela predstavljaju savršenu uvertiru za ludi ljetnji seks. Mnogi parovi maštaju da se to dogodi na nekom javnom mjestu kao što je plaža, more, bazen... Ipak, postavlja se pitanje koliko je to zdravo i da li se nakon takvog odnosa mogu javiti određeni zdravstveni problemi.

Bakterije su svuda

Javna kupališta su leglo bakterija. U rekama, jezerima i moru nalaze se bakterije koje mogu izazvati brojne infekcije. Ista stvar važi i za bazene, posebno ako nisu pravilno dezinfikovani. Takođe, kada je pH vrijednost vode iznad svojih normalnih okvira, sredstva za dezinfekciju gube svoju funkciju.

Trenje se povećava u vodi

Voda ispira “prirodni lubrikant”, zbog toga će doći do trenja koje može biti bolno za oba partnera, a može proizvesti i mikro-ogrebotine i infekcije, nezavisno od toga u kakvoj ste vodi.

Kondomi i voda ne idu zajedno

Iako većina proizvođača tvrdi da su njihovi perzervativi otporni na vodu, to ne znači da su u takvim okolnostima potpuno djelotvorni. Naučnici tvrde da hlor iz bazena može oštetiti kondome i smanjiti njihovu djelotvornost.

Problemi na plaži

Pješčane plaže često izgledaju kao iz bajke, romantike ima u izobilju, ali to nije idealno mjesto za seks. Sićušna zrnca pijeska uvlače se svuda, pa mogu da vam smetaju. Teško da ćete moći da se opustite, žuljaće vas pijesak ili sitni kamečnići, moraćete da ispod sebe stavite peškir ili nešto mekano… Sve to će učiniti da ste više napeti nego što ćete uživati. Na kraju, i na većini plaža i u moru ste na javnom mjestu. Koliko god to nekome može biti privlačno, velikom broju ljudi je zapravo vrlo neprijatna mogućnost da budu “uhvaćeni na djelu”.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Sekulić: Skidanjem imuniteta namjeravaju da me ponize i isprljaju...

Ona kaže da ju je vijest o zahtjevu za ukidanje poslaničkog imuniteta od strane SDT-a zatekla na...

Zirojević: Radujemo se što će ova gomila gluposti dobiti...

" Nego, šta ćete kad, kao i sve vaše laži i namještaljke, i ova doživi totalni fijasko?...

Konzumiranje ove zdrave grickalice smanjuje apetit i ubrzava gubitak...

Istraživači su otkrili da konzumiranje od 30 do 50 grama orašastih plodova bogatih hranljivim materijama pomaže u...

Tuča u parlamentu Turske, poslanik opozicije u bolnici zbog...

Tuča je izbila tokom rasprave o državnom budžetu za 2023. godinu. „Njegovo stanje se...

Bošković: Glasaću da mi se skine imunitet, ponosan sam...

On je poručio da će u Skupštini glasati da mu se skine imunitet. “U...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare