Audemars Piguet: 25 od lansiranja klasika!

Sljedeće godine, časovničarski brend Audemars Piguet će proslavljati 25 godišnjicu svog Royal Oak Offshore modela. Kako bi obilježili ovu važnu priliku, Audemars Piguet nam sada predstavlja tri nove verzije čuvenog sportskog časovnika: tačno reizdanje originalnog Royal Oak Offshore Self-winding Chronograph modela, kao i dvije u potpunositi nove Royal Oak Offshore Tourbillon hronografa.

Ove verzije su sada ponuđene kao dio kolekcije koja će zvanično biti otkrivena tokom predstojećeg SIHH 2018 sajma, a svaki od ovih modela biće proizveden u samo 50 primjeraka.

Prije 25 godina, kada je originalni model lansiran, njegov smjeli dizajn i konstrukcija, kao i glomazno kućište od 42 mm doveli su do toga da časovnik dobije nadimak The Beast i šokira čitav svijet.

Puristi koji su ljubitelji ovog brenda nisu bili zadovoljni ovim modelom, uključujući i kreatora originalnog modela. Ipak, niko od njih nije znao da će ovaj model postići nevjerovatan uspjeh, što će dovesti do kreiranja više od 120 varijacija.

Potom, Offshore Tourbillon Chronograph model dostupan je u verziji od nerđajućeg čelika ili roze zlata, pri čemu oba modela imaju veoma odvažne detalje i u potpunosti redizajnirane mehanizme.

Pokreće ih ručno navijajući caliber 2947 sa frekvencijom od 21.600 vph i rezervom energije od sedam dana.

Cijena ovih modela nije poznata i najvjerovatnije će biti otkrivena tek na SIHH sajmu, koji se održava u januaru iduće godine.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Pentagon pozvao Tursku da ne pokreće novu ofanzivu u...

Ostin je "pozvao na deeskalaciju i izrazio snažno protivljenje ministarstva odbrane (SAD) novoj turskoj vojnoj operaciji u...

Podgorica: Autobus gradskog prevoza kamenovan u Donjoj Gorici

"Kolege mi upravo javljaju da je još jedan novi autobus oštećen (kamenovan, da budem precizan).. ovog puta...

Eksplozivna naprava bačena u blizini kuće načelnika Istražnog zatvora

Policija je na licu mjesta, a po nalogu tužioca i u prisustvu vještaka vrši se uviđaj.

Kako prepoznati jesenju depresiju i kada reagovati

Ovaj poremećaj, kaže dr. Slobodan Nogo, spec. psihijatar, načelnik Centra za mentalno zdravlje u Istočnom Sarajevu, dijeli...

Đukanović: Sveta obaveza predsjednika je da se usprotivi pokušaju...

Smatra da predsjednik mora da bude na strani poštovanja Ustava i zaštite državnog i nacionalnog dostojanstva Crne...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare