Ceca: Nisam sujetna, nemam problem što sjedim na Karleušinom mjestu

Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na prvo snimanje nove sezone Zvezda Granda. Ceca se na snimanje pojavila u plavim pantalonama i rupičastom plavom sakou. U razgovoru za medije, istakla je da nema problem jer sjedi na mjestu svoje koleginice Jelene Karleuše.

„Svako je indvidua za sebe, već sam dobijala ponude da budem ovde ali sam bila spriječena. Nemam tih problema, nisam vođenja sujetom i šta će ko reći. Mene to ne zanima. To je na vama medijima što kreirate takvu sliku i pišete o tome. Nekada čovjek ne može da utiče na to. Nisu svi naslovi prijatni, svakako, svi smo mi samo ljudi, ali na kraju dana – djela govore o čovjeku“, rekla je Ceca.

Rekla je još i da su je kolege iz žirija „sjajno dočekale.“

„Sjajno su me dočekali. To su moje dugogodišnje kolege s estrade. Ovo nije novo ni za njih ni za mene. Ja nisam došla ovde da se tučem, nemam od koga da se branim, nego da stavimo akcenat na kandidate. Biću objektivna. Od mene može sve, samo da ne pjevam“, rekla je Ceca.

Karijeru je i sama započela u amterskom takmičenju.

„Ja sam krenula na takmičenjima pjevača amatera i razumem kandidate. Uvjek postoji ogroman faktor treme, nekada se neko prosto odseče i ne može da taj glas pusti, kako bi inače pjevao sam. Vremenom se opuste“, rekla je pjevačica.

Odluku je, kaže, donijela lako.

„Nije mi dugo trebalo da prelomim. Ja sam sa Grandom dugogodišnji prijatelj, imala sam poziv još 2015. godine od Saše Popovića, ali sam tada pružila ruku Pinku pa nije bilo mjesta za pregovore. Evo sada sam ovde“, rekla je Ceca.

„Saša me je pozvao. Ovo je usko vezano za moj posao, brzo smo se dogovorili, mislim da ću uživati. Mi se često srećemo, nije bilo nikakvih novina niti ne znam kakvih iznenađenja“, dodala je ona.

Na pitanje da li ima tremu jer sjedi na mjestu Jelene Karleuše, Ceca se nasmijala.

„Ja ovako mlada, neiskuna, imam tremu. Šalim se, nema treme.“

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Uhapšeni crnogorski državljanin na Gostunu službenik granične policije; UP:...

Iz Uprave policije su pojasnili da je uhapšeni D.R. policijski službenik granične policije kojem je, prije današnjeg događaja,...

Јoš jedan smrtonosni napad ajkule u Hurgadi, druga žrtva...

Vijest o pogibiji druge žene potvrdilo je i egipatsko Ministarstvo za zaštitu životne sredine, i tako potvrdilo...

Llolla: Kreiranje dobrih praksi i pružanje rješenja na lokalnom...

“Predstavljalo mi je veliku čast i privilegiju to što sam bila jedna od gošći koje su govorile...

Bugarska protjerala 70 ruskih diplomata

Visokorangirani ruski diplomata Voskresenski rekao je novinarima na aerodromu u glavnom gradu Bugarske Sofiji da je diplomatama...

Bjelica: Na Univerzitetu Crne Gore kontinuirano se gaze Statut,...

Autorski tekst Bjelice prenosimo integralno: Na organima Univerziteta Crne Gore se kontinuirano u produženom...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare