Ćerka čuvenog Miča iz Čuvara plaže je prva plus sajz djevojka na naslovnici Plejboja (VIDEO)

Hejli Haselhof je ćerka glumca Dejvida Haselhofa, čuvenog Miča iz -Čuvara plaže-, koja postaje dio istorije kao prvi plus sajz model sa naslovnice kultnog muškog magazina Plejboj.

Hejli (28) se nada da će ovim potezom inspirisati punije žene da rade na svom samopouzdanju i osjećaju se bolje u svom tijelu, a otac je potpuno podržava u ovoj namjeri.“Moj otac mi pruža veliku podršku u karijeri. I on i moja majka podržavaju me u svemu što radim. Ja sam od svoje 14. godine u ovoj industriji. Svi imamo različit put u industriji plas sajz modela, ali ja sam počela kao takav model i još sam tu. Oni vide napredak, vide gdje sam danas, i oboje me podržavaju i vjeruju u mene i moje izbore, kao i ja u njihove”, priča ona.

Plejboj joj je napravio prekretnicu u poslu jer nikad nije pozirala gola, pa joj je to bilo potpuno novo iskustvo.

“Dan na setu je bio zabavan i osnažujuć i sa tim osjećajem sam otišla kući. Imala sam utisak kao da sam preuzela kontrolu nad svojim tijelom. “Playboy” je želio da pokaže ženu sa oblinama koja može da kaže: “Da, ovo je moje tijelo, ovo je moja prava figura”. A moje grudi su predivne i imaju odličan oblik, i oni to isto misle. Najbolje kod ovog snimanja je što gledam sebe i vidim koliko sam seksi. Gledam naslovnicu i vidim koliko mi zadnjica izgleda nevjerovatno “, rekla je.

Njene fotke su dokaz toga da je doslovno svako tijelo lijepo, ali Hejli je važno da istakne kako ta činjenica ne smije da vodi ka objektivizaciji žena.

“Ženska tijela bilo koje veličine ne moraju da budu objektizovana ako se slave na pametan, vješt način. Svi uključeni u ovo snimanje znali su da ima višu svrhu i da mogu da pokažu da žene mogu da budu voljene i poželjne bez obzira na oblik i veličinu”, zaključila je Hejli.“Moj odnos sa tijelom oduvijek je proizilazio iz mog odnosa sa mojim unutrašnjim blagostanjm. Kako je maj mjesec mentalnog zdravlja, nadam se da ću nadahnuti žene da se suoče sa svojim strahovima od nepoznatog i da vode život sa svrhom u svom tijelu koje ih ne određuje. Ako postoji išta što bih voljela da mogu da kažem mlađoj sebi, jeste da sam dovoljna i dostojna svega takva kakva jesam. Nadam se da će ova naslovnica omogućiti ženama da znaju da su voljene, cijenjene i željene baš takve kakve jesu”, napisala je uz moćnu fotku koja je oduševila svijet.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

U izraelskim napadima za pet dana ubijeno 145 Palestinaca,...

Prema podacima Palestinskog društva Crvenog polumjeseca, 17 povrijeđenih ljudi ustrijeljeno je bojevom municijom, a osam gumenim mecima....

CNP: Komemoracija povodom smrti Zefa Bata Dedivanovića u utorak

Dedivanović je rođen 1939. godine u Zatrjepču kod Podgorice. Osnovnu školu završio je u Zmajevu (Vojvodina), a...

Ministarstvo zdravlja: Dato preko 140 hiljada doza vakcina

Tokom 15. maja dato je 2.889 doza, od kojih je 2.668 prvih i 211 drugih doza.

UP: Identifkovane osobe koje su uništavale sadnice u parku

"Uvidom u video snimak i preduzetim aktivnostima na terenu policija je došla do sumnje da su osobe...

DPS: Krivokapić da prestane da se ponaša u maniru...

U suprotnom, kako navode pozivaju ga da već jednom prestane da iznosi neistine, što već dugo radi...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare