Izvor:GLOSSY

Čime su se bavile i kako su PRIJE UDAJE izgledale princeze i kraljice (FOTO)

Danas je kraljica Leticija od Španije poznata kao supruga kralja Felipa VI i jedna od najuticajnijih žena u svijetu mode, ali kao Leticija Ortiz Rokasolano bila je slavna u svojoj zemlji i ranije jer je radila kao novinarka na tamošnjem javnom servisu.

Godinama prije nego što su osvojile srca prinčeva i kraljeva, ove poznate ljepotice živjele su “kao sav normalan svijet”… Ili skoro tako!

Princeza Šarlin udata je za princa Alberta od Monaka, kojeg je upoznala “na poslu”. Ona je, naime, bila proslavljena južnoafrička plivačica i, štaviše, takmičila se na Olimpijskim igrama za svoju zemlju, a budućeg supruga prvi put je srela posle jedne trke.

Kejt Midlton je princa Vilijama upoznala tokom studija, nakon čega je radila kao pomoćnik pri kupovini aksesoara u jednoj prodavnici brenda Jigsaw.

Kejt viđamo gotovo svakodnevno i danas je znamo ovakvu…

Na radost djevojaka koje vjeruju u bajke, vrijeme kada su se kraljevi i prinčevi ženili isključivo princezama odavno je iza nas, pa su žene o kojima čitamo iz dana u dan, najuticajnije pripadnice kraljevskih porodica, prije susreta s plemićima za koje su se kasnije udale bile obične djevojke, koje se nisu previše razlikovale od bilo koje koju možete sresti na ulici…


Danas je kraljica Leticija od Španijepoznata kao supruga kralja Felipa VI i jedna od najuticajnijih žena u svijetu mode, ali kao Leticija Ortiz Rokasolano bila je slavna u svojoj zemlji i ranije jer je radila kao novinarka na tamošnjem javnom servisu.

Njena jetrva, odnosno supruga britanskog princa Harija Megan Markl bila je glumica, a njena najpoznatija uloga je ona u seriji Suits.

Megan nas danas oduševljava stilom…

Nedavno su svetski mediji pisali o princezi Sofiji Helkvist, Šveđanki koja je udata za tamošnjeg princa Karla Filipa i koja je volontiranjem i predanim radom tokom pandemije osvojila srca javnosti, budući da, kao manekenka i učesnica rijalitija, nije odmah toplo primljena.

Sofija je danas jedna od najljepših princeza svijeta…

 i gotovo je ista kao ranije.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Još 10 slučajeva korone, bez preminulih

U istom periodu nije zabilježen nijedan smrtni ishod od posljedica kovida-19. Oporavilo se još...

Sjutra novi protest pokreta Ima nas: Građani da iskažu...

Oni su poručili da treba povući, kako su naveli, sramne izmjene Zakona o predsjedniku koje predstavljaju svojevrsni...

Petigru: ”Ruski svijet” ima odjeka na Balkan kroz stvaranje...

“Važno je napomenuti da je invazija Ruske Federacije, i počinjenje zločina agresije na Ukrajinu, motivisano ideološkom koncepcijom...

Glavni grad: Traka na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u...

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi da su neke barijere koje su postavljene...

CHO: Izbori u Šavniku ogledalo nesposobnosti i nemoći ”vlade”

"Cjelokupna crnogorska, ali i međunarodna javnost, svjedoči jednoj kontinuiranoj sramoti i blamaži koja pokazuje ugroženost prava i...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare