Izvor:blic.rs

Đanijeva supruga doživjela MOŽDANI udar

Supruga pjevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana doživjela je moždani udar, a zbog bolova u predjelu vrata, rešila je da posjeti bolnicu i da ustanovi o čemu se radi. Na sreću sve se na kraju završilo kako treba.

“Istina je, imala sam moždani udar. Nisam imala pojma, bolio me je vrat jako, otišla sam u Klinički centar i tako saznala. Snimili su, sad radimo detaljne pretrage i nalaze. Uplašili smo se svi kad smo čuli dijagnozu, Đani se baš zabrinuo, nije mala stvar. Hvala bogu pa nemam posljedice, bog me sačuvao jer sam dobar čovjek. Sada imam savjete ljekara, šetnje i potpuno mijenjam režim ishrane, pazim se” – rekla je i objasnila kako su krenule tegobe.

“Zaboljela me glava, pa vrat, a ja mislila da je od promaje, pa sam otišla kod ljekara uradila sam magnet kičme i vrata. Rekli su mi da imam spondilozu i diskus. Ništa nisam prepustila slučaju, pa sam zakazala fizioterpeuta. Međutim, nakon analiza, zove me ljekar da uradimo dodatne analize. Uradili su mi magnet glave i rekli da sam imala blagi šlog. Poslije sam otišla na neurohirurgiju. Sreća moja da je šlog udario na neko mjesto da nije ostavio posljedice. Možda i jesam osjetila, a da nisam osjetila posljedice. Uzeli su i analize, čekam terapiju, šta je tu, eto misliš korona korona, kad ono nešto treće. Kažu ljekari da se ponavljaju ti udari, pa me malo to plaši, ali nadam se da će sve biti u redu”.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

EU zaprijetila: Moraćemo da reagujemo

Samo danas je u njima poginulo najmanje 18 ljudi. Borelj...

U Crnoj Gori najviše hospitalizovanih na 100 hiljada stanovnika

U Crnoj Gori su registrovana 72 hospitalizovana na 100 hiljada stanovnika, Srbiji 56,...

Navaljni u kaznenoj koloniji 200 kilometara od Moskve

Gdje se nalazi Navaljni, najpoznatiji protivnik ruskog predsjednika Vladimira Putina, nije bilo poznato...

Češka bi mogla uvesti Sputnjik V i bez odobrenja...

U Češkoj je proteklih sedmica porastao broj slučajeva koronavirusa, pa se ta država...

Prijave protiv devet osoba zbog bakljade u Ulici Vasa...

Naime, podnijete su prekršajne prijave protiv A.M., S.R., S.R., J.V., S.V., I.Š., D.Ž.,...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare