Dnevni horoskop – Jarčevi, provedite dan u prirodi, Blizancima su finansije nestabilne

Lava manjak strpljenja uvodi u rasprave na poslu, Škorpije da utišaju ljubomoru i zavist koju osjećaju prema prijatelju. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Ovan

Ako ne možete da promijenite svoju potištenost, onda promijenite ritam posla. Počnite da se bavite lakšom temom. Već popodne mijenjate svoje stanje na bolje. Niste okupirani emotivnim životom, a to unosi napetost sa partnerom. Zdravlje dosta stabilno.

Bik

Laka realizacija, ali slaba saradnja sa poslovnim saradnicima. To vas može koštati živaca. Brinete za starijeg člana domaćinstva i preokupirani ste njegovim zdravljem. Važno je da vam partner daje dobru podršku. Zdravlje je bez hroničnih tegoba.

Blizanci

Finasije su nestabilne jer dugujete novac. Danas ne vidite pozitivan bilans na poslu. Nemojte posao unositi u porodičnu atmosferu. To provocira sve ukućane. Promijenite način komunikacije i kontrole dnevnih obaveza. Odlično je vaše zdravlje.

Rak

Promjenljiv dan na poslu često vas uznemirava. Tako ste se i probudili, uznemireni bez nekog bitnog razloga. Na poslu je cio dan povećana napetost i stres. Na emotivnom polju vraćate se unazad jer vam je sadašnjost dobra.  Zdravlje je veoma dobro.

Lav

Manjak strpljenja uvodi vas u rasprave na poslu. Imate sve šanse da odete ranije kući i da pokušate da se opustite. Vjerujte da nema potrebe objašnjavati ono što drugi ne shvataju. Odličan dan za pokazivanje većih emocija. Nemate veće tegobe.

Djevica

Danas je nemoguće da izbjegnete neprijatnosti na poslu. Zato spremite strpljenje u velikim količinama. Ne treba mijenjati poslovnu situaciju u kojoj se nalazite. Nekome ko nije pored vas očigledn tu nije ni mjesto. Opustite se i više odmarajte.

Vaga

Složili ste poslovne puzle i sada je vrijeme da pojednostavite neke ciljeve. Posao ne zavisi samo od vaše kreativnosti, već i od tuđih finansija, zato čekate na realizaciju. Emotivni život je na krajnjem minimumu. Nemate veće probleme u zdravlju.

Škorpija

Čim imate dobrog posla, odmah ste vidno raspoloženi. Zato vaše opšte stanje organizma direktno zavisi od vašeg poslovanja. Danas ste u ekstra dobroj fazi. Utišajte ljubomoru i zavist koju osjećate prema prijatelju. Dobro je vaše zdravlje.

Strijelac

Jaku psihičku napetost liječite velikim zalaganjem na poslu. Zato radite naporno i nemate  pauzu. Potrebno je da se odmorite i suočite sa realnim stanjem okolnosti. U emotivnom odnosu gajite operativnu praktičnost. Napeti ste, više šetajte. 

Jarac

Ne pričate o svojim problemima, zato vam niko ne može pomoći. Niste sami na ovom svijetu, podijelite obaveze sa poslovnim saradnicima. Provedite dan u prirodi samo na pola sata, prijaće vam manji predah da se resetujete. Nema promjena u opštem zdravlju.

Vodolija

Sve baterije ste već potpuno iscrpjeli i red je da se danas resetujete. Manje uspješan dan poslije velikog napora. Manji ljubavni problemi vas ne puštaju, a potrebno je dosta strpljenja da biste sve uradili baš kako treba. Zdravlje je dosta dobro.

Ribe

Nije dan za bezvoljno odrađivanje nekih poslovnih zadataka. Nađite svoju motivaciju u muzici ili u dobbrom humoru. Pokušajte da ne gomilate obaveze koje samo na vas čekaju. Obnovili ste ljubav i vrijeme je da se držite realnosti. Zdravlje je dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Rakočević o radu policije na Cetinju: Preventivne mjere potpuno...

Očekuje da se nadležni organi što prije izjasne po pitanju eventualnih propusta u radu policije.

Kisindžer: SAD su na ivici rata sa Rusijom i...

“Na ivici smo rata sa Rusijom i Kinom zbog pitanja, čiji smo dijelomični tvorci bez ikakvog koncepta...

Đurašković posjetio povrijeđene u KCCG i OB Cetinje

“Gradonačelnik se informisao o stanju pacijenata, koje je ozbiljno, i iskazao spremnost Prijestonice da na svaki način...

Napadač na Ruždija optužen za pokušaj ubistva

"Hadi Matar, osoba odgovorna za jučerašnji napad, sada je službeno optužen za pokušaj ubistva", objavio je okružni tužitelj...

GP Nova ljevica: Da li to Abazović, Adžić i...

Iz tog pokreta pitaju, da li se to priprema “kazna i robija za Nena Kaluđerovića”?

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare